Muntatge de la infanta Cristina seriosa amb una cua i Iñaki Urdangarin seriós

La sorprenent decisió de la infanta Cristina després del divorci amb Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina ja han signat el divorci

Després de dos anys des que vam conèixer la seva separació, Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina han signat el divorci. Semblava que mai no arribaria, però, segons avança Hola!, tots dos han signat el divorci de mutu acord.

Aquest 2024 serà un any de canvis i, sobretot, de noves vides, tant per a l'exduc de Palma com per a la infanta Cristina. Ara, Iñaki i Ainhoa Armentia podran apostar per la seva relació i consolidar la història d'amor.

Tot i que ara la filla de l'emèrit és una dona lliure per refer la seva vida, hi ha una sorprenent postura que ha pres. I és que, segons apunten fonts de total solvència a ¡Hola!, la infanta Cristina no té plans de tornar a casar-se de nou. Una decisió que distanciaria, i molt, la d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia.

La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin signen el divorci

En els darrers mesos, molt s'ha parlat i publicat sobre el divorci entre la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin. En un primer moment, es va plantejar que, després de la majoria d'edat d'Irene Urdangarin, el mes de juny passat, arribaria el divorci.

Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient
La infanta Cristina i Iñaki han signat el divorci | catalunyadiari.com

Tot i això, no va ser així i van passar els mesos i el divorci seguia totalment paralitzat. Ara, la revista Hola! ha estat l'encarregada d'anunciar que, finalment, la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin estan divorciats oficialment. La revista apunta que això es va dur a terme els últims dies de l'any passat, encara que tampoc no es descarta que passés a principis d'aquest mes.

Sigui com sigui, Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina han començat aquest any amb magnificència, iniciant una nova etapa a la seva vida.

La infanta Cristina no té plans de refer la seva vida sentimental

D'una banda, tenim l'exduc de Palma, que ha aconseguit forjar una bonica història d'amor amb Ainhoa Armentia. Tot i que molt pocs apostaven per la seva relació, la veritat és que segueixen molt enamorats.

Ara que Iñaki és un home totalment lliure, la parella pot formalitzar la relació. Però sembla que les intencions de la infanta Cristina després del divorci són ben diferents.

Imatge primer pla de la infanta Cristina amb cara feliç i amb unes arracades de flors negres i dorades. Està a una cerimònia a Paris, febrer 2023
La infanta no té pensant a refer la seva vida sentimental després del divorci | GTRES

La filla mitjana del rei emèrit ha pres la sorprenent decisió de no refer la seva vida sentimental, almenys no de moment. Sembla que això no entra als plans de la nova vida de la infanta, segons apunten des d'Hola!

"No tornarà a casar-se, a diferència d'Iñaki i Ainhoa, que sí que n'han parlat. És més que probable que acabin contraient matrimoni en el futur", asseguren a la revista.