Fotomuntatge de Dulceida amb una imatge de Madrid de fons

Les paraules de Dulceida després de deixar Barcelona per començar una nova vida

Dulceida s'acomiada de Barcelona i ja està oficialment instal·lada a Madrid

Va ser fa unes quantes setmanes quan Dulceida compartia amb els seus seguidors que es mudava a Madrid i deixava enrere Barcelona. Després d'uns dies de comiats, mudances i trobar una mica d'ordre a la seva vida, Dulceida ha marxat de la capital catalana.

Com no podia ser una altra cosa, la influencer estrella, Dulceida, compartia al seu compte d'Instagram com havia estat acomiadar-se de la seva ciutat. Per això, no dubtava a escriure un emotiu text que ha aconseguit emocionar tant els seus com els seguidors.

Dulceida ja es troba vivint a Madrid

Dulceidaassegura que, després de la pandèmia, la seva feina havia canviat molt i que Madrid és la ciutat on té tots els compromisos professionals. Aquesta seria la raó de pes que hauria portat la creadora de contingut a instal·lar-se a Madrid.

Imatge d'Alba Paul i Dulceida
Dulceida i Alba es muden a Madrid | Europa Press

"Tota la nostra feina és a Madrid. Abans de la pandèmia potser era 70% Madrid i la resta a Barcelona, però ara el 100% és a Madrid", compartia a les seves stories. Fins que finalitzin les obres de la casa que li estan construint, Dulceida i l'Alba han llogat una casa.

Durant els últims anys, la influencer catalana més seguida a Instagram reconeixia que la seva vida havia estat "un caos" en intentar estar a les dues ciutats alhora. Per això, és el moment d'ubicar-se d'una vegada per totes i posar tota la seva vida a Madrid.

"Aquests dos darrers anys he intentat viure entre les dues ciutats per no deixar Barcelona, però ha estat un caos. Mai podia anar a Barcelona i quan tenia dos dies, sempre estava canviant maletes i no gaudia", assegurava.

Dulceida i el seu emotiu comiat

Tot i que només es tracta d'un canvi de ciutat, la veritat és que els comiats sempre poden ser complicats. Abans de marxar a la capital, Dulceida ha gaudit d'uns quants dies amb la seva gent a Barcelona. Al seu compte d'Instagram, la influencer ha dedicat unes paraules de comiat boniques abans de començar la seva nova vida a Madrid.

"Mix d'aquests últims dies a Barcelona, ja estic oficialment a Madrid, però no sento que hagi estat un comiat perquè sempre serà casa meva, on ho tinc tot. Germanes, mami, looket, mudança, looket amb els ja pantalons de confiança. També Barcelona, més germanes, caos, més looket i l'última és perquè em veia moníssima", compartia.

Al carrusel, Dulceidapublicava fotografies amb amics i amb els seus éssers estimats.