Muntatge amb Jaume Peñafiel i cercle vermell amb Laura Fa

Laura Fa, molt contundent contra Jaime Peñafiel per les seves darreres declaracions

Laura Fa i Lorena Vázquez es pronuncien sobre les polèmiques declaracions de Jaime Peñafiel

Les incendiàries declaracions de Jaime Peñafiel sobre Letícia les últimes setmanes han format una autèntica revolució, que ha acabat amb el seu acomiadament del diari El Mundo. Són moltes les cares conegudes i periodistes que han carregat contra ell els últims dies.

Laura Fa i Lorena Vázquez, conegudes com les Mamarazzis, han estat les últimes a parlar fort i clar sobre l'escriptor en la seva intervenció a Col·lapse de TV3.

Laura Fa es pronuncia sobre les paraules de Jaime Peñafiel

Els últims dies han estat molt moguts per a Jaime Peñafiel, les seves declaracions sobre Letícia i els rumors sobre la seva fertilitat han aconseguit sacsejar el món de la premsa. Molts mitjans i periodistes especialitzats a la Casa Reial han saltat i han sentenciat les paraules de Peñafiel.

Laura Fa i Lorena Vázquez assegudes en un sofà en un plató d'un programa de TV3, totes dues somrients
Laura Fa i Lorena Vázquez parla sobre l'última polèmica de Peñafiel | TV3

Laura Fa i Lorena Vázquez apareixien aquest cap de setmana al programa de Col·lapse de Ricard Ustrell i carregaven contra el periodista. "Hem de lluitar per evitar fake news com les que està llançant directament Jaime Peñafiel. Ens hauríem de preguntar per què ho està fent, suposo que perquè té una animadversió cap a Letícia més que comprovada al llarg de la seva carrera", han assegurat.

Que un periodista de la talla de Jaime Peñafiel deixi anar aquest tipus d'afirmacions només contribueixen a engrandir encara més la bola de neu que és la desinformació. Un problema molt present avui dia al món de la comunicació.

Laura Fa i Lorena Vázquez, en defensa de Felip

A més, al seu pas pel programa de TV3, Laura Fa i Lorena Vázquez també s'han pronunciat sobre l'última notícia enganyosa infundada sobre Felip. La periodista Rebeca Quintáns lliscava que el monarca espanyol podria ser homosexual.

Davant això, les Mamarazzis han estat contundents. "Ella ho tindrà molt ben lligat, suposo, per dir una cosa com aquesta sobre el rei, perquè recordem que treure de l'armari algú és un delicte. La qüestió és que, per la manera que té de dir-ho, no sembla que tingui aquesta informació molt contrastada", han assegurat.

Imatge del rei Felip i la reina Letizia després del discurs de Margarita Robles
Felip es veia esquitxat per les paraules de la periodista Rebeca Quintáns | TV3

També comentaven com aquest tipus d'informacions poden perjudicar la resta de periodistes que sí que es prenen seriosament la seva feina. "Aquesta manera de parlar ens fa mal a la resta de periodistes que intentem fer bé la nostra feina. Sembla que, podria ser i tot en condicional", lliscaven a TV3.

Les dues periodistes coincidien en el mateix, i mantenien que "no donem cap mena de validesa a aquesta informació sobre l'homosexualitat de Felip".