Muntatge de fotos de primer pla d'Ana María Aldón amb rostre d'ensurt i Marc Florensa amb rostre somrient; tots dos tenen el logo de 'GH Duo' al costat

Marc Florensa, assenyalat: les seves intencions després d'acostar-se a Ana María Aldón

Marc Florensa és l'actual parella d'Ana María Aldón dins de 'GH Duo', i sempre s'ha sentit atret per la pantalla petita, segons informacions noves

Marc Florensa i Ana María Aldón formen una de les parelles que més està donant de què parlar dins la casa de GH Duo. La sorpresa de la dissenyadora de moda va ser majúscula quan va descobrir que el seu company seria el seu representant.

Tot i que van arribar a treballar junts, la veritat és que no van acabar de la millor de les formes. Ara, una persona que també hi va treballar ha revelat les seves veritables intencions. Alejandra Rubio ha parlat clar sobre el català i quines eren les seves intencions després d'acostar-se a Ana María Aldón.

I és que, segons manté la influencer, Marc Florensa "volia ser un personatge televisiu i ho ha aconseguit".

Marc Florensa, assenyalat després de conèixer-se les veritables intencions

No és la primera vegada que Marc Florensa apareix a la pantalla petita. El representant ja havia desfilat més en una ocasió pels passadissos de Telecinco. Tot i això, tot s'havia reduït a petites aparicions espontànies. Ara, finalment, ha aconseguit trepitjar fort i concursar a GH Duo.

Captura de Marc Florensa i Ana María Aldón a GH DÚO aquest dimarts 16 de gener a Telecinco
Ana María Aldón ja ha protagonitzat diversos enfrontaments amb Marc Florensa | Mediaset

Malgrat això, sembla que aquestes eren les intencions del mànager des d'un principi, segons ha revelat Alejandra Rubio. La influencer ho explicava així a Así es la vida: "Jo amb 18, 19 anys vaig conèixer el Marc, vaig treballar un parell de vegades amb ell. I Ana María estava buscant un representant i algú que li portés les xarxes i jo li vaig passar el telèfon d'aquest noi", lliscava.

Tot i que la relació va començar bé, i Marc es va encarregar d'ajudar-la molt als seus inicis televisius, tot es va truncar. "Al principi ella estava encantada, perquè és cert que Marc és una persona que et fa sentir bé. Està molt a sobre que és el que nosaltres necessitem, però això es va torçar", assegurava.

Però, a més, Alejandra sempre va tenir clares les intencions de Marc pel que fa a la televisió. "Jo sempre m'he sentit culpable d'aquesta relació i encara més que hagi aprofitat tot això per entrar en un concurs", confessava.

Marc Florensa volia estar a la televisió

La col·laboradora de televisió assegura que a Marc li agraden els platós de televisió, i que és just on vol ser. "Sé que ell vol això, li agrada això. Ell és un personatge i volia ser un personatge televisiu i ho ha aconseguit", ha assegurat.

Fotografia d'Ana María Aldón i Marc Florensa com a parella de GH DÚO
Ana María Aldón i Marc Florensa són parella a 'GH Dúo' | Mediaset

Sense gaires miraments, Alejandra carregava contra ell i destapava les seves intencions. "Jo des del principi he pensat que era un home amb moltíssimes ganes de televisió i ser famós i conegut", revelava.