Selfie d'Asraf Beno mirant a càmera mentre Isa Pantoja li fa un petó a la galta

El contundent missatge d'Isa Pantoja en defensa d'Asraf Beno a 'GH Dúo'

Isa Pantoja surt en defensa d'Asraf Beno

Asraf Beno no està deixant indiferent ningú amb el seu concurs a GH Duo. Malgrat això, una de les crítiques més grans que rep el model és que tendeix a prendre una postura de "víctima" en el concurs. Davant d'això, Isa ha llançat un contundent missatge a les seves xarxes socials en defensa del seu noi.

Isa Pantoja vol que Asraf Beno es mostri tal com és, i que no tingui por del que puguin pensar-ne. Per això, la jove s'ha mostrat contundent a les seves xarxes socials.

Isa Pantoja llança un missatge de suport al seu noi

Isa Pantoja sempre està disposada a treure dents i ungles pel seu marit, sobretot quan es troba concursant en un reality. Ja ho va demostrar fa uns mesos, quan Asraf Beno es trobava a Supervivientes, i ara, amb GH Dúo, ho ha tornat a demostrar.

Primer pla d'Isa Pantoja al programa 'Vamos a veure' amb el rostre seriós
Isa Pantoja trenca una llança a favor d'Asraf Beno | Mediaset

Isa està cansada dels que acusen el seu noi d'intentar fer-se la “víctima”. Per això, la influencer ha trencat una llança a favor d'Asraf al seu canal de difusió d'Instagram.

"M'agradaria que no hagués de reprimir les emocions pel que diran", començava explicant. "Que si li ve de gust plorar, com l'altra vegada que va ser al confe, que ho faci i punt", sentenciava Isa.

La filla de la tonadillera no vol que el seu noi es coarti, per això, ha donat un cop a taula. "Mana nassos que una persona s'hagi de cohibir perquè després li diguin víctima", assenyalava. "Però, com vaig dir l'altre dia al meu programa, em sembla que plorar és una cosa natural, que ho van fer altres concursants a Gran Hermano i és la vida”, asseverava.

Però què ha portat Isa a explotar així? La noia s'ha atipat de certs comentaris després de l'emoció d'Asraf en llegir la carta que va rebre d'Isa pel seu aniversari.

L'emotiva carta d'Isa Pantoja a Asraf Beno

Asraf Beno es deixava portar per l'emoció en llegir l'emotiva carta que Isa li va enviar a la casa de Guadalix pel seu aniversari. "Feliç aniversari, cari. Sembla mentida que hagin passat cinc anys, i just ara siguis on ens vam conèixer, on va començar tot", assenyalava a la carta.

Primer pla d'Asraf Beno mirant a càmera somrient a la presentació de la col·lecció de Felix Ramiro
Asraf Beno s'emocionava amb les paraules de la seva dona | GTRES

Isa li deixava per escrit com li troba a faltar molt, i com n'és de fonamental a la seva vida. "Et trobo a faltar, però és com si estiguessis amb mi perquè Alberto i jo et veiem sempre les 24 hores. Ets l'amor de vida, aprofita i gaudeix", llegia Asraf a la carta.

L'emoció envaïa Asraf Beno i assegurava que, encara que ja porten cinc anys de relació, "ho visc amb les mateixes ganes i mirant endavant, sempre junts".