Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb cor trencat i anell de fons i Ramón Pellicer i Julia Otero davant

El detall que confirma la veritable relació entre Julia Otero i Ramón Pellicer

Julia Otero i Ramón Pellicer van estar casats durant sis anys, però l'amor es va acabar el 1993. Ara sabem la seva veritable relació

Ramón Pellicer, un dels presentadors i periodistes més admirats de TV3, i Julia Otero, reconeguda pel seu talent i carisma a la televisió i la ràdio, van estar casats durant 6 anys. Un romanç que va durar entre 1987 i 1993.

Quina és la veritable relació entre Julia Otero i Ramón Pellicer després de la seva ruptura?

Durant la relació, la parella va compartir moments de complicitat i amor, però l'amor entre Julia Otero i Ramón Pellicer va acabar, posant punt final a la seva relació. Són dos els homes que han marcat la vida amorosa d'Otero.

Primer plànol de Ramon Pellicer
L'exparella segueix mantenint una bona relació | TV3

Tot i la separació, Julia Otero i Ramón Pellicer han mantingut el respecte i l'admiració mútua. Tant és així, que hi ha un detall clau darrere aquesta història, que confirma la bona relació entre els periodistes.

El detall que confirma la sorprenent relació

Després de finalitzar el matrimoni, Julia Otero va començar una relació amb qui és la seva actual parella, Josep Martínez. És el cap de servei d'Urgències Domiciliàries a l'Hospital de Barcelona. A més a més, és membre del Consell d'Administració d'Assistència Sanitària, una mútua catalana.

Julia Otero i la seva parella actual, Josep Martínez
La periodista es va enamorar per segona vegada | GTRES

La parella va donar la benvinguda a Candela, l'única filla que tenen. Actualment, té 25 anys i, seguint els passos del pare, la jove es va graduar a Medicina, volent especialitzar-se en neurocirurgia.

Però què és el més sorprenent d'aquesta història? Segons la revista Pronto, Ramón Pellicer és el padrí de Candela. Sí, aquest petit detall és el que confirma la fabulosa relació entre Julia Otero i el periodista català.