Muntatge de fotos de primer pla d'Ares Teixidó somrient i, al costat, un pastís d'aniversari

La raó per la qual Ares Teixidó ha decidit passar el seu 37è aniversari sola

Ares Teixidó compartia amb els espectadors el motiu darrere aquesta decisió

Divendres passat, 19 de gener, Ares Teixidó feia 37 anys i ho ha fet en un moment professional molt bo, ple de projectes a la televisió. Tot i que també ha tingut moments convulsos en l'àmbit sentimental després d'acabar la relació amb Bruna Bravo.

La televisiva se sincerava a Zapeando sobre el pla que tenia preparat per celebrar el seu aniversari. I és que Ares Teixidó ha passat aquest cap de setmana totalment sola. La raó, segons ella mateixa revelava al seu Instagram, era demostrar que també s'ho pot passar molt bé amb ella mateixa.

Ares ha gaudit d'un cap de setmana de desconnexió total a les Canàries, on ha rebut els 37 amb els braços oberts. Un aniversari diferent!

Ares Teixidó celebra els seus 37 anys sola

La col·laboradora de Zapeando volia demostrar-se a si mateixa que no necessitava la companyia de ningú per passar-s'ho bé. Per això, ella mateixa anunciava en aquest programa quin era el pla que tenia organitzat pel 37è aniversari.

Captura de Zapeando amb Dani Mateo, Ares Teixidó o Quique Peinado
Ares Teixidó confessava els seus plans per al seu aniversari | Atresmedia

"Us sentireu orgullosos de mi quan conegueu el meu pla de cap de setmana", va començar explicat divendres passat. Revela que passaria el cap de setmana a les Canàries, de desconnexió total amb ella mateixa. "Quan surti d'aquí m'agafo un vol a les Canàries, i me'n vaig sola. 'Jo, mi, em, amb mi', a gaudir del meu cap de setmana d'aniversari", assegurava.

I així ha estat. Llibres, sol i molta platja, en això es pot resumir el cap de setmana d'Ares Teixidó, on n'ha rebut els 37. La televisiva ha compartit a les seves xarxes socials una mica d'aquests dies, on l'hem pogut veure gaudint de la bona temperatura de l'arxipèlag.

Però què ha portat Ares a celebrar el seu aniversari així? Recordem que la col·laboradora de televisió va celebrar el seu últim compleix amb magnificència. Els 36 els va rebre en companyia de Dulceida, entre altres cares conegudes, en un famós restaurant de Barcelona.

Muntatge de fotos de dues històries d'Instagram d'Ares Teixidó; en una apareix ella d'esquena mirant l'horitzó en un balcó amb vistes al mar i, al costat, la imatge d'una platja
Ares Teixidó celebra els seus 37 sola | Instagram, @AresTeixido, catalunyadiari.com

Tot apunta que Ares es troba en un moment d'introspecció i de buscar-se a si mateixa. La tertuliana volia demostrar que pot gaudir de les petites coses de la vida en solitud, amb ella mateixa.

Fa unes hores, Ares publicava que ja estava de tornada de les Canàries, i, a més, compartia el bon sabor de casament que li havia deixat el pas per les Canàries.