Muntatge amb logo de TV3 i cercle vermell amb Laia Ferrer desenfocada

La presentadora de TV3 que va desaparèixer diverses setmanes per una dura malaltia

Ha explicat als seus seguidors a través de les xarxes socials el perquè de la seva sobtada desaparició a TV3

Feia setmanes que molts espectadors de TV3 trobaven a faltar una de les seves mítiques presentadores del 3/24, Laia Ferrer. Dos mesos en què el seu públic no en sabia res, sense cap explicació i de manera imprevista.

Fa uns dies, després de la tornada, la periodista va decidir donar explicacions de la seva desaparició a la cadena. Tot això té un motiu mèdic que, a les seves xarxes socials, va explicar als seus seguidors.

Per quin motiu va desaparèixer Laia Ferrer de TV3?

Dijous passat, Laia Ferrer ja es va deixar veure pel 3/24. "He patit migranyes molt fortes que m'han deixat totalment incapacitada durant un mes i mig i m'han diagnosticat migranya crònica", explicava la presentadora en un storie d'Instagram.

Història d'Instagram de la presentadora de TV3, Laia Ferrer
Dilluns passat, Laia Ferrer va tornar a la feina | Instagram

Una parada laboral que la va obligar a abandonar els butlletins d'Esports del 3/24, perquè era incapaç de treballar per l'horari que mantenia: el primer torn. Ara, assegura haver trobat la manera de poder continuar amb la seva feina.

Un storie de la redacció de la cadena denotava l'emoció de Laia Ferrer per tornar a la feina. "He hagut de fer un reset, reestructurar la meva vida per aprendre a conviure amb les migranyes". Una baixa laboral que esdevingué el diagnòstic d'una patologia crònica.