Muntatge amb Ana María Aldón somrient amb una brusa de talps, José Ortega Cano amb unes ulleres de sol i diners

La quantitat exacta que Ortega Cano li passa a Ana María Aldón pel seu fill en comú

Ana María Aldón s'ha sincerat a la casa de 'GH Duo' sobre l'acord econòmic que té amb Ortega Cano després del divorci

Ana María Aldón es troba actualment dins la casa de GH Duo, on estem coneixent una faceta molt més personal de la dissenyadora. Les hores mortes dins del concurs donen per a molt, sobretot per tenir converses més íntimes amb els seus companys de reality.

Aquesta vegada, Ana María Aldón es confessava amb Ivana Icardi, amb qui sembla que ha fet molt bones molles. La televisiva comentava amb Icardi com n'és de cordial i bona la relació amb Ortega pel bé del seu fill en comú. Aldón assegura que “el pare i la mare no tenen problemes”.

Recordem que aquest mes fa un any des que van signar el divorci. Ana María Aldón va arribar a un bon acord econòmic amb el destre. A través seu, Ortega es comprometia a passar-li la quantitat de 1.000 euros mensuals.

Ana María Aldón parla sobre com és la seva vida un any després de divorciar-se

No cal dir que la vida d'Ana María Aldón ha canviat, i molt, els últims mesos. La col·laboradora ha aconseguit trobar el seu propi buit a la televisió. I alhora ha recuperat la il·lusió per l'amor amb l'arribada d'Eladio a la seva vida.

Captura d'Ana María Aldón plorant a la casa de GH DÚO
Ana María Aldón se sincera sobre el seu fill en comú amb Ortega dins de 'GH Duo' | Mediaset

Encara que la seva història amb Ortega Cano ja és passat, la veritat és que sempre hi haurà alguna cosa que l'uneixi de per vida al destre, el seu fill en comú, José María.

Aldón s'ha sincerat sobre això a casa de Guadalix en una xerrada amb Ivana. "El nen té pare i mare, no cal que es fiqui ningú més. I si el pare i la mare no tenen problemes, ¿per què el crearan altres?", es preguntava la televisiva.

Tot i això, malgrat que no ha estat gens senzill arribar al punt on es troben ara mateix, l'ex d'Ortega assegura que estan en una bona situació.

Ana María Aldón de moment està tranquil·la

Ana María reconeix que ha fet “les coses bé amb el meu nen”. "No pensava arribar a la situació que arribaríem, però no hi ha més mirades ni retrets de ningú. Ara visc feliç i crec que tothom està content", confessa a GH Dúo.

Captura de Marc Florensa i Ana María Aldón a GH DÚO aquest dimarts 16 de gener a Telecinco
Ana María Aldón reconeix estar en un moment de tranquil·litat | Mediaset

Pel que fa a l'acord econòmic a què van arribar després de la signatura del divorci, Ana María rep la quantitat de "1.000 euros al mes per a les despeses del nen". El destre també es fa càrrec de despeses derivades de l'educació del nen.