Muntatge de Rosa Benito somrient en un photocall i Amador Mohedano amb el rostre neutre

El missatge de Rosa Benito a Amador Mohedano després de la seva complicada situació

Rosa Benito es pronuncia sobre la complicada situació d'Amador Mohedano amb Hisenda

Els últims dies, Amador Mohedano ha estat al centre de totes les mirades després de conèixer-se l'abundant deute econòmic que té amb Hisenda. El germà de 'La más grande' s'enfronta a un deute de 247.000 euros. Si no s'hi afronta, podria perdre la part de la finca de 'Los Naranjos'.

Aquesta setmana, Amador confirmava que havia aconseguit un ajornament per guanyar més temps. Les seves intencions són regularitzar-ho tot com més aviat millor. Ara, Rosa Benito s'ha pronunciat sobre la complicada situació del seu exmarit, i no ha dubtat a enviar-li un missatge d'ànim valuós.

L'extelevisiva compartia amb els mitjans de comunicació que "se'n surt": "Quan es té salut, se'n surt, t'ho dic jo". Encara que estan divorciats des de fa molts anys, tots dos mantenen una relació cordial on preval el respecte abans de res.

Rosa Benito dona suport a Amador Mohedano després de conèixer-se el seu deute

Rosa Benito sempre intenta esquivar qualsevol tema relacionat amb el seu exmarit Amador quan li pregunten. La que va ser col·laboradora de Telecinco prefereix no agitar les aigües, sobretot pel respecte que li té per ser el pare dels seus fills.

Rosa Benito atenent la premsa amb un abric negre i Carmen Lomana enrere
Rosa Benito envia un missatge a Amador Mohedano | Europa Press

Tot i això, Amador Mohedano es col·locava al centre de totes les mirades aquests dies després de conèixer-se la complicada situació que travessa amb el deute. Tot i que el termini per fer front als 247.000 euros vencia el 16 de gener passat, Amador compartia que havia aconseguit un ajornament.

Molt content i alleujat, ell mateix ho revelava en directe el programa Así es la vida. "Estic content, ja quan em digui l'inspector es faran els pagaments", apuntava. Ara Amador ha rebut el suport de la dona de la seva vida, Rosa Benito.

La mare de Rosario Mohedano compareixia davant els mitjans de comunicació i es confessava: "Amador és el pare dels meus fills i ho respecto. És un home que jo he adorat", revelava als mitjans.

Però Rosa també ha volgut compartir un valuós missatge d'ànim a Amador per la complicada situació que travessa. Rosa assegurava que, per molt complicat que ara sembli: "Se surt, quan es té salut, se surt, t'ho dic jo", assegurava.

Rosa Benito es confessa sobre l'actual moment

Allunyada dels focus de televisió, Rosa Benito també ha tingut unes paraules amb els mitjans sobre l'etapa actual que viu. L'excol·laboradora manté que "gràcies a Déu estic molt bé": "Toco fusta, el mes de gener sempre ha estat un mes difícil. He perdut molta gent i ara estem bé", confessava.

Rosa Benito asseguda al plató del programa 'Xente Marabillosa' de la televisió gallega; ella porta un vestit vermell i apareix amb rostre seriós
Rosa Benito no té propostes per tornar a la pantalla petita | CRTVG

Per a aquest 2024, Rosa Benito només demana una cosa i aquesta és "salut". L'exdona d'Amador Mohedano no té cap intenció de tornar a la pantalla petita. Sembla que, de moment, la seva única intenció és continuar centrada a cuidar la seva família i protegir els seus. La televisió no semblen entrar als plans de Rosa Benito ara mateix.