Muntatge de fotos de primer pla d'Álvaro de Luna i el seu ex, Laura Escanes, tots dos amb rostre molt seriós

Laura Escanes respon contundent a l'atac d'Álvaro de Luna en la seva última cançó

Laura Escanes, molt contundent, reacciona a l'atac de la seva exparella a la seva última cançó

Aquests dies, Álvaro de Luna decidia desenterrar la destral de guerra i carregar sense miraments contra Laura Escanes. Tot i que el cantant i la influencer van formar una de les parelles més mediàtiques de l'any passat, fa tres mesos van decidir trencar la seva relació.

Álvaro llançava uns contundents dards cap a Laura en el tema Sort. Entre algunes de les joietes que deixa anar en la seva última cançó es troben "Jo ho vaig voler tot amb tu i tu ho vas voler fer mal" o "Tu mentrestant buscant altres petons". Davant d'això, la resposta contundent de Laura Escanes no s'ha fet d'esperar.

Laura compartia a Threads un "amb lo tranquil·leta que estava jo", fent clara al·lusió a tot l'enrenou mediàtic que ha format la cançó.

Laura Escanes reacciona als dards enverinats d'Álvaro de Luna

Diuen que de l'amor a l'odi només hi ha un pas, i això sembla complir-se pel que fa a la història d'amor entre la Laura i l'Álvaro. Va ser l'any passat quan el cantant sevillà llançava el tema Todo contigo, declarant-se Laura i convertint-se en un dels grans hits del 2023.

Laura Escanes a la promo de La Travessa, el nou reality de TV3
La Laura recorria a les xarxes socials per respondre a l'última cançó de la seva exparella | 3Cat

Tot i això, encara que semblava que el seu amor era sòlid i fort, fa tan sols tres mesos van anunciar la seva ruptura sense entrar en gaires detalls. Aquesta setmana, quan semblava que la relació ja era passat, Álvaro sorprenia tothom amb la seva cançó Suerte, on es despatxa a gust contra Laura.

El cantant deixa anar diversos dards enverinats sobre la seva ruptura amb la influencer, i no la deixa gaire ben parada. Álvaro li dedica algunes frases lapidàries en el seu últim tema: "Et vaig donar el meu cor i el vas posar en venda. Cansat de les teves mentides i el que inventes. Tu vols tornar, però això no em rendeix", explica a la cançó.

Alhora, Laura no ha trigat a respondre aquest tema a través de les seves xarxes socials. La influencer responia de forma contundent a la lletra de la cançó amb un "amb lo tranquil·leta que estava jo". Però, a més, també recorria a la cançó Que triste de Hens i Xavibo. Especialment a la part on s'escolta el següent: "Diu més com te'n vas que com arribes".

Laura Escanes i Álvaro de Luna, tots dos molt somrients, posant a Menorca amb el mar de fons
Laura Escanes i Álvaro de Luna van ser una de les parelles més mediàtiques de l'any passat | Instagram, @lauraescanes

Laura Escanes, centrada en els nous projectes

Tot i que Laura Escanes ha respost als dards d'Álvaro de Luna, la veritat és que la influencer està centrada en altres projectes. Ara mateix, Laura continua sent una de les grans cares de TVE, al mateix temps que continua amb el seu treball com a influencer.

La seva major prioritat és la seva filla Roma, i estar envoltada dels seus, tal com ella mateixa mostra a les seves xarxes socials diàriament. Laura travessa una nova etapa de la seva vida on sembla que evita el conflicte i la polèmica sigui com sigui.