Captura de 'GH Duo' amb Elena Rodríguez plorant el 16 de gener de 2024

La reveladora confessió d'Elena Rodríguez sobre la seva feina fora de Telecinco

Elena Rodríguez, mare d'Adara Molinero, es confessa a 'GH Dúo' sobre la seva feina fora de la televisió

Elena Rodríguez es troba ara mateix immersa en el seu concurs a GH Dúo. Al seu vídeo de presentació hi va haver un detall que va portar cua dies després. Segons va revelar l'exsupervivent, al marge de les seves intervencions a la televisió, Elena treballa com a taxista.

Un treball desconegut per a la majoria dels espectadors, que feia que fins i tot Adara es manifestés a X sobre aquest treball. "Tota la vida s'ha aixecat a les 6 i ara és taxista i s'aixeca a les 6 igualment dia rere dia", compartia.

Ara, Elena s'ha confessat dins de la casa de Guadalix sobre la seva feina com a taxista. La mare d'Adara Molinero compartia amb els seus companys de concurs com és el seu dia a dia a la feina. A més, confessava que, moltes vegades, els seus clients la reconeixen.

Elena Rodríguez es confessa sobre la seva feina fora de la televisió

En una discernida xerrada amb Marta López, Elena Rodríguez ha compartit com és treballar com a taxista. Encara que en els últims anys, Elena ha aconseguit convertir-se en una cara de la televisió, la veritat és que no només s'hi dedica.

Captura de 'GH Duo' amb Elena Rodríguez amb un vestit blau i Ivana Icardi amb un vestit negre assegudes al sofà
Elena Rodríguez parla sobre la seva feina com a taxista | Mediaset

La concursant de GH Dúo porta treballant com a taxista des de fa un temps, i, sempre que pot, ho compagina amb les seves col·laboracions a la televisió. Ara, la seva feina com a taxista ho ha deixat aparcada, ja que preferia acceptar la proposta d'entrar a la casa més famosa de la televisió.

Ha estat allà mateix quan Elena ha confessat que, alguna vegada que una altra, els seus clients l'han reconegut. A més, també ha revelat algunes de la situació que ha viscut amb la feina.

"Se'm munta molta gent malalta perquè treballo molt als hospitals i em diuen: 'Per què no me'n vaig adonar abans. Ara soc més feliç havent de bregar amb això que abans'. No sabem com som d'afortunats d'estar aquí", ha apuntat al concurs.

Encara que Elena és coneixedora que s'ha convertit en tot un personatge públic, la veritat és que pensa continuar amb la seva feina quan acabi el camí televisiu.

Elena alça la destral de guerra contra Ivana Icardi

Aquesta setmana no ha estat gens senzilla per a Elena Rodríguez, ja que protagonitzava un tens enfrontament amb Ivana Icardi. L'argentina carregava contra ella en assegurar que "jo no visc de realities com tu i la que ja sabem". Això desencadenava una forta tensió entre totes dues, que acabava amb Elena molt afectada.

Captura de 'GH Duo' amb Ivana Icardi i Elena Rodríguez discutint a la cuina
Elena Rodríguez continua en guerra amb Ivana Icardi | Mediaset

La concursant acaba al confessionari, on confessava que la situació l'estava afectat molt. "Em creia que era bastant més dura del que soc. La veritat és que al principi m'està costant una mica, sobretot les baralles, i és una mica esgotador", confessava.

Encara queden moltes setmanes de concurs, però no hi ha dubte que Elena Rodríguez i Ivana Icardi només acaben de desenterrar la destral de guerra.