Muntatge de Diego Arrabal amb uns cascos i un micròfon, Jaume del Burgo de perfil i Letizia amb un abric negre

Diego Arrabal confirma noves dades sobre la bomba de Letícia i Jaime del Burgo

Diego Arrabal parla sobre la polèmica de Jaime del Burgo, que continua més activa que mai

La polèmica de Jaime del Burgo continua despertant interès, malgrat que molts mitjans de comunicació continuen mantenint el tema al marge. Diego Arrabal ha estat l'últim a pronunciar-se sobre Jaime del Burgo al seu canal de YouTube.

El paparazzi s'ha fet ressò sobre una xerrada de Nuria Marín i Nacho Gay, directe de Vanitatis, al seu darrer podcast. A través seu s'han tractat nous detalls sobre la gran bomba que ha traspassat les nostres fronteres.

Diego Arrabal es pronuncia sobre la polèmica de Jaime del Burgo

A través del canal de YouTube, Diego Arrabal continua donant molt de què parlar sobre els temes d'actualitat. El periodista porta tota una vida dedicada a la crònica social, i poc o res el frena per continuar aixecant polèmica.

Primer pla de Diego Arrabal amb rostre neutre en un plató
Diego Arrabal es pronuncia sobre la polèmica de Jaime del Burgo | Mediaset

Aquesta vegada, Diego s'ha aventurat a parlar sobre l'última polèmica que ha sacsejat la Casa Reial els darrers mesos. Jaime del Burgo sembrava la discòrdia amb els seus incendiaris moviments a les xarxes socials. Molt pocs mitjans o periodistes gosaven tractar el tema en qüestió.

Diego Arrabal tractava el tema en un dels seus darrers vídeos del seu canal de YouTube. El paparazzi es feia ressò de l'últim podcast de Nuria Marín amb Nacho Gay. S'hi revelen nous detalls sobre què hi haurà darrere de l'atac d'alguns mitjans que semblen intentar perjudicar Felip amb el tema de Jaime del Burgo.

Nacho Gay sosté el següent: "Veig una operació orquestrada pels sectors més conservadors que no van veure amb bons ulls que Felip hagi aprovat la investidura de Pedro Sánchez", sentencia.

LA BOMBA DE LAS BOMBAS en el ESCÁNDALO de LETIZIA y JAIME del BURGO.

Alhora, Nuria Marín apunta que s'està usant a Letícia per atacar la imatge del rei i fer-li mal. "S'està utilitzant a Letícia i emprant un discurs retrògrad, per perjudicar la imatge del rei. Just coincidint amb la majoria d'edat de Leonor", assegurava.

Muntatge amb Jaume del Burgo amb ulleres i jaqueta, i Letizia somrient
Jaime del Burgo feia sembrar la polèmica amb les seves declaracions | catalunyadiari.com, Redes sociales, GTRES

En aquest vídeo de Diego Arrabal també es parla sobre Jaime Peñafiel i les seves incendiàries últimes paraules. "Jaime va fer una campanya brutal contra Letícia durant anys", llisca Nacho Gay.

La Casa Reial continua sense pronunciar-s'hi

Com hem esmentat anteriorment, molt pocs mitjans de comunicació han gosat pronunciar-se. La Casa Reial tampoc ha emès cap comunicat sobre això, i tampoc s'espera que això passi. S'estima més guardar silenci fins que la tempesta mediàtica amaini, encara que no sembla que vagi per aquest camí.