Soraya Arnelas amb el cap recolzat a la mà

Soraya Arnelas comparteix un emotiu text després de perdre el nadó que estava esperant

Soraya Arnelas ha anunciat que ha patit un avortament espontani a través d'un emotiu missatge a les seves xarxes socials

Soraya Arnelas ha comunicat una de les notícies més dures. La cantant ha compartit a Instagram que ha perdut el nadó que estava esperant amb el seu marit, Miguel Ángel Herrera, després de patir un avortament espontani.

Va ser el 21 de desembre passat quan va anunciar que estava esperant el seu tercer fill i que passarien a ser família nombrosa. Desafortunadament, el destí tenia preparat aquest trist desenllaç.

Soraya Arnelas perd l'embaràs per un avortament espontani

Soraya Arnelas travessa un dels moments més difícils de la seva vida. L'artista ha perdut el nen que estava esperant després de patir un avortament espontani. Soraya va anunciar que esperaven el tercer fill al cap de tres mesos de gestació quan encara no coneixien si era nen o nena.

Soraya Arnelas amb un mocador morat al coll i Miguel Ángel Herrera, el seu marit, somrient
Soraya Arnelas i la seva parella | GTRES

A través d'un missatge emotiu i dolorós, Soraya compartia la trista notícia amb els seus seguidors. "No se'ns dona gaire bé comunicar aquest tipus de notícies. Sabeu que sempre intentem mantenir una línia alegre a les nostres xarxes, però com a la vida no sempre pot ser així. En aquest cas, ens hauria agradat no haver de compartir aquesta notícia, però vam pensar que ho havíem de fer per l'afecte i el respecte que ens doneu dia a dia a tota la nostra família", comença explicant.

Soraya ha revelat que estava al segon trimestre de gestació, i que ho van perdre fa un parell de setmanes. Tot i això, no ha estat fins ara quan ha pogut recompondre's del cop per comunicar-ho.

"Desgraciadament, vam perdre el nadó que venia en camí fa unes setmanes. Han estat moments tristos, teníem moltes ganes de poder ser família nombrosa, però a vegades els plans no estan a les mans d'un", confessa.

L'artista assegura que "hem deixat que passés un temps per poder escriure aquestes línies des de la calma, des de la raó i des de l'amor, sense ràbia pel mig".

Soraya es refugia a la seva família

A l'emotiva publicació, Soraya reconeix que "la vida no para": "Hi ha molt a celebrar, molt a viure". "Seguim tenint il·lusions i projectes de família, que amb la calma i el temps trobaran el moment si Déu vol".

Soraya acaba les seves paraules assegurant que aquesta dura vivència li ha deixat una lliçó important: "Valorar el que un té i gaudir-ne cada dia", llisca en el seu missatge.

Està sent un cop dur per a la família. Ara, la cantant està sentint el suport i afecte dels seus. Al missatge publicat, l'artista mostrava el bonic quadre que la seva filla Manuela havia pintat a ell. Sens dubte, una manera emotiva de canalitzar els sentiments després de viure aquesta dura experiència.