Primer pla d'Amador Mohedano amb rostre seriós

Amador Mohedano obre el seu cor i revela quan pagarà el seu deute amb Hisenda

Amador Mohedano ha parlat en ple directe a 'Así es la vida' i s'ha sincerat sobre la situació actual amb el deute

Les últimes setmanes, Amador Mohedano ha estat al focus de la polèmica després de conèixer-se l'abundant deute econòmic al qual s'enfronta. Si no fa front als 247.000 euros que li reclama Hisenda, Amador podria perdre la finca Los Naranjos, on actualment resideix.

El termini per pagar el deute vencia el 16 de gener passat, però l'exmarit de Rosa Benito reapareixia ahir en directe, al programa d'Así és la vida. En la seva intervenció, Amador llençava una mica de llum a la situació. Després d'aconseguir un ajornament, Amador ha aconseguit més temps per pagar el deute econòmic.

Segons lliscava al programa de Telecinco, farà els pagaments "quan em digui l'inspector".

Amador Mohedano aconsegueix un ajornament del deute amb Hisenda

La notícia del deute que Hisenda reclama a Amador Mohedano aconseguia posar el focus sobre la seva persona. Ell mateix confessava que era una situació complicada i que la seva intenció era regularitzar com més aviat millor aquest problema.

Amador Mohedano somrient en un photocall al 2016
Amador revela que ha aconseguit un ajornament | GTRES

Amador no amagava la seva preocupació davant el deute: "Estic molt malament, que em passi a mi això a hores d'ara", lliscava al canal de YouTube de Cadenajuanjovlog. Per al televisiu, hi ha un punt d'inflexió a la seva vida que va ser el que va desencadenar els seus problemes econòmics.

Amador assegura que, després del seu divorci amb Rosa Benito, "la ment se'm va ennuvolar" i "no vaig voler saber res". Després del final de Nadal, Amador era informat que el termini per pagar el deute havia vençut. Ara, segons ha pogut confirmar, ha aconseguit un ajornament.

El televisiu entrava al programa Así es la vida, a través d'una trucada amb Antonio Montero, i revelava com era la situació actual. Ara mateix, Amador reconeix que està feliç després de conèixer que ha aconseguit l'ajornament.

A més, el germà de 'La más grande' revelava quan pagaria el deute: "Estic content, ja quan em digui l'inspector es faran els pagaments", confessava.

Amador vol solucionar aquesta situació com més aviat millor, i pensa pagar aquesta quantitat de diners per així no renunciar a la finca. Recordem que 'Los Naranjos' és l'únic que queda a Amador de l'herència de la seva germana.

Amador compta amb el suport dels seus

Tot i lo complicat que està sent tot, Amador compta amb el suport de la seva família en aquests moments. José Antonio Rodríguez, marit de Gloria Mohedano, confessava als mitjans fa uns dies que no pensava deixar que Amador es quedés sense casa.

José Antonio Rodríguez, marit de Gloria Mohedano, amb rostre neutre al?interior d?un cotxe donant declaracions
José Antonio Rodríguez assegura que Gloria Mohedano ajudarà el seu germà | Europa Press

Alhora, la filla d'Amador, Rosario Mohedano, també sortia en defensa del seu pare després de saltar la notícia. Les pròximes setmanes seran decisives perquè Amador pugui solucionar aquesta situació.