Muntatge en primer pla d'Ana María Aldón somrient i José Ortega Cano amb rostre neutre

La frase que ha desestabilitzat a Ana María Aldón després de recordar a Ortega Cano

Ana María Aldón ha protagonitzat una forta disputa a 'GH Dúo' després d'un altercat amb la seva parella de concurs

Ana María Aldón s'ha convertit en la gran protagonista aquests dies pel seu darrer enfrontament dins la casa de GH Duo amb la parella: Marc Florensa. L'exrepresentada i l'exrepresentant van fer les paus després de conèixer que hi concursarien junts, però aquesta treva no ha durat gaire.

Florensa aconseguia sembrar la discòrdia en pronunciar una frase que, irremeiablement, feia que Ana María Aldón recordés Ortega Cano. I és que el mànager feia broma amb les paraules que va deixar anar al seu dia el destre al casament de Rocío Carrasco i Antonio David Flores: "Estem tan a gustet". La tensió arribava a un punt de no tornada que va acabar amb Ana María Aldón plorant al lavabo

Ana María Aldón s'enfonsa a GH Duo

Ana María reconeixia entrar amb molta il·lusió a la casa de GH Duo, però també sabia que s'enfrontaria a algun conflicte. Ana María Aldón ha estat la primera a protagonitzar una de les primeres baralles de l'edició.

Captura de Marc Florensa i Ana María Aldón a GH DÚO aquest dimarts 16 de gener a Telecinco
Ana María Aldón es desestabilitza després de la bronca amb Marc | Mediaset

Tot començava quan Marc Florensa, la seva parella dins del concurs, feia broma amb un dels moments més recordats d'Ortega Cano en l'àmbit públic. El mànager recordava quan el destre va pronunciar la seva frase "estem tan a gustet". "Estava fent un concert o alguna cosa ella i li van dir: 'I com et trobes? Com estàs?', i ho va dir", explicava el representant.

No obstant això, no feia gens de gràcia a Ana María Aldón, que de forma molt contundent tallava la broma. "T'estàs inventant una història que no té res a veure amb la realitat", sentenciava Aldón.

Asraf no trigava a sortir en defensa d'Aldón, però Marc, lluny de reconèixer el seu error, es defensava dels atacs: "Estem fent una broma. Quin avorriment! Després dius 'jo no et tallo, jo no et tallo, jo no et baixo'", sostenia molt enfadat.

De nou, Marc carregava amb l'actitud d'Aldón: "Que vagi als 'Loonies' que és una hora més tard. És aquí per aquestes coses, si no, no hi seria", assegurava.

Ana María Aldón acabava al lavabo plorant

Ana María Aldón, totalment desestabilitzada, acabava al lavabo plorant i carregant contra l'actitud del seu company. "Les respostes són molt brusques. Si et faig una pregunta no cal respondre així", deia entre llàgrimes.

Captura de Marc Florensa i Ana María Aldón a GH DÚO aquest dimarts 16 de gener a Telecinco
La tensió entre Ana María i Marc continua augmentant a la casa | Mediaset

Alhora, Marc també es trencava i justificava la seva actuació amb Aldón, ja que encara tenen pendents velles picabaralles. "Quan tu crees un perfil i ho converteixo en el que després va ser, que em deixi tirat, i que jo descobreixi que està una altra vegada bé en un programa de televisió que no he gestionat jo..." compartia.

Per al mànager, Ana María Aldón "té una capacitat de fer pena": "Sé com ella manipula les masses. Després et posa els ullets, es posa a plorar...", sentenciava.

Mentrestant, Aldón tampoc acaba de congeniar amb ell. "La seva personalitat a mi em sobrepassa", afirma. Sembla que el conflicte entre tots dos televisius només acaba de començar i cap dels dos tenen intenció d'enterrar la destral de guerra.