Muntatge en primer pla de Rocío Carrasco i Amador Mohedano seriosos

Amador Mohedano sentencia el concurs de Rocío Carrasco a 'Bake Off'

Amador Mohedano reapareix i dicta sentència contra el concurs de la seva neboda, Rocío Carrasco, a 'Bake Off'

Amador Mohedano ha estat al focus de l'ull mediàtic les últimes setmanes després de conèixer-se el seu deute amb Hisenda. El germà de 'La més gran' s'enfronta a l'abundant quantitat de 225.000 euros, corrent el risc de perdre la seva part de la finca de 'Los Naranjos'.

Segons va revelar en les últimes declaracions, les seves intencions són poder regularitzar la situació com més aviat millor. Tot i això, l'exmarit de Rosa Benito, lluny de calmar les aigües, també ha tingut temps per comentar l'actualitat televisiva.

Amador ha dictat sentència contra Bake Off i el concurs de la seva neboda. Sembla que a Amador no li ha agradat gaire el reality reboster, ja que ho veu "fred i sense ritme".

Amador Mohedano, contundent contra Bake Off

Amador Mohedano s'ha pronunciat a través del canal de YouTube d'un dels seus grans amics a les xarxes socials i ha estat contundent amb el concurs de la seva neboda. Rocío Carrasco tornava a la pantalla petita amb el reality de rebosteria Bake Off, on coincideix amb altres cares com Yolanda Ramos o Terelu Campos.

Amador Mohedano somrient en un photocall al 2016
Amador Mohedano carrega contra 'Bake Off' | GTRES

La nit d'estrena, la segona edició del reality no aconseguia captivar l'audiència, i per això la cadena es va veure obligada a canviar el seu dia d'emissió. TVE optava per reubicar el xou dilluns a les nits. Ara, Amador Mohedano ha estat contundent al canal de Cadena JuanjoVlog sobre el concurs de la seva neboda.

Al televisiu no sembla convèncer-li gaire el format, segons ha lliscat en aquest canal. "La vaig veure el primer dia, el segon no ho he vist. Això no té durada. Ha tingut un 9,9%", sentenciava Amador Mohedano.

Però, a més, Amador sentencia de manera contundent el format, que no sembla ser sant de la seva devoció. "Ho veig fred, ho veig sense ritme", asseverava.

Segons l'exmarit de Rosa Benito, el programa és "molt lent, molt riure, però després no": "Jo crec que això no enganxa ningú. Al llarg del concurs ho veurem, però tant de bo, no per la meva neboda, però que TVE tingui audiència", revelava.

TVE no aconsegueix trobar la clau

Tot i que aquesta segona edició de Bake Off apuntava a ser la gran aposta de la temporada de Televisió Espanyola, la veritat és que les dades recollides no són gaire positives. Després del canvi de dia d'emissió, TVE va emetre la seva segona entrega, dilluns, marcant un 9.9% de share i 848.000 televidents.

Fotografia grupal dels concursants de Bake Off: Famosos al forn a La 1
'Bake off' no aconsegueix remuntar | RTVE

Es tracta d'unes dades gens encoratjadores que, per descomptat, no estan aconseguint assolir allò que s'esperava amb el format.