Muntatge de fotos d'Iñaki Urdangarin, amb rostre mig somrient, i el seu fill, Pablo Urdangarin després de finalitzar un partit d'handbol

Pablo Urdangarin dona la cara i s'enfronta a una pregunta molt esperada sobre el pare

Pablo Urdangarin fa front a una pregunta sobre l'aniversari del seu pare, Iñaki Urdangarin

Pablo Urdangarin és l'únic fill de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin que sempre està disposat a atendre els mitjans de comunicació. Tot i que el jove prefereix mantenir la seva vida privada allunyada de la seva vida pública, la veritat és que sempre té una resposta per als periodistes.

Després del recent aniversari d'Iñaki Urdangarin, Pablo Urdangarin ha hagut de fer front a l'esperada pregunta de si tenen pensada alguna celebració pel 56è aniversari d'Iñaki. Davant d'això, el jove ha optat per guardar silenci i no revelar quins són els plans de la família. Tot apunta que hi haurà algun tipus de celebració amb la resta dels fills.

Pablo Urdangarin reacciona a la pregunta de l'aniversari del pare

Les darreres setmanes han estat molt mogudes per a Pablo Urdangarin. D'una banda, el jove anava amb tota la família a l'aniversari de la infanta Elena, on deixaven una estampa molt familiar.

Pablo Urdangarin somrient amb una dessuadora grisa i un micròfon
Pablo Urdangarin reacciona a una pregunta sobre el pare | Europa Press

D'altra banda, l'aniversari de Joan Carles I a Abu Dhabi donava molt de què parlar. Tal com ha transcendit, Pablo va portar la seva noia, Johanna Zott, a la celebració. La relació entre tots dos està més que consolidada, i l'amor ha triomfat amb magnificència.

Pablo era captat pels reporters recentment, i s'ha hagut d'enfrontar a una pregunta respecte a l'aniversari d'Iñaki Urdangarin. L'exduc de Palma en complia 56 el 15 de gener passat, per la qual cosa cal esperar que hi hagi una celebració els pròxims dies.

Davant d'aquesta pregunta, Pablo decidia no respondre els periodistes i no revelar si la família té algun pla preparat. La veritat és que la relació entre Iñaki i els seus quatre fills és molt bona. Sense anar més lluny, l'exhandbolista passava la nit de Cap d'Any a Vitòria amb Miguel, Juan, Pablo i Irene.

Iñaki està molt ben recolzat pels seus fills, i una de les seves principals prioritats és protegir-los tant sí com no. Més d'una vegada, Pablo ha confessat als mitjans la forta unió que manté amb ell. Per a Iñaki és tot un orgull veure com el seu fill està seguint els seus passos dins l'handbol.

Pablo Urdangarin fent un petó a Iñaki Urdangarin a la galta
Pablo Urdangarin manté una gran relació amb el pare | GTRES

No hi ha dubte que Pablo Urdangarin veu en el seu pare tot un referent dins aquest esport, i deu haver seguit molt bé els seus consells.

El divorci continua paralitzat

Alhora, el divorci de la infanta Cristina i Iñaki continua aturat. Tot i que s'esperava que la rúbrica del divorci arribés a finals de l'any passat, això mai no va arribar a passar. Segons les últimes informacions, les pròximes setmanes seran decisives perquè, finalment, signin la separació.