Primer pla d'Isa Pantoja somrient a la Passarel·la Cibeles

El quadre que Isa Pantoja ha tret de casa perquè el seu fill deixi de patir

Isa Pantoja revela la decisió que ha pres perquè el seu fill no pateixi per l'absència de la seva àvia

Isa Pantoja ha posat les cartes sobre la taula amb la seva incendiària exclusiva per a la revista Lecturas de dimecres. La dona d'Asraf Beno s'ha sincerat sobre el moment personal que està passant ara mateix, on es troba centrada en la família i en la feina.

La filla de la tonadillera travessa una gran etapa, si no fos pel distanciament que manté amb la mare. Per a Isa és molt dur que la seva mare no tingui relació amb el fill. Per això, la noia ha pres una decisió dràstica.

Segons ha revelat a la publicació, ha retirat un quadre de la seva mare que tenia presidint el saló de casa seva. Això ha estat per tal que el seu fill no pateixi més per l'absència de la seva àvia al seu dia a dia i que no pregunti per ella.

Isa Pantoja se sincera sobre el distanciament amb la seva mare

La vida d'Isa Pantoja ha fet un gir de 180 graus en els últims temps. Sens dubte, un dels moments més importants de la seva vida va ser quan el mes d'octubre passat contreia matrimoni amb Asraf Beno.

Primer pla d'Isa Pantoja al programa 'Vamos a veure' amb el rostre seriós
Isa Pantoja se sincera en una recent exclusiva per a 'Lecturas' | Mediaset

Tot i que molt pocs apostaven per la seva relació quan es van conèixer fa un parell d'anys dins de la casa de Guadalix, l'amor ha triomfat amb magnificència. Tot i això, Isa no ha comptat amb el suport i suport de la seva mare en un dels dies més importants de la seva vida.

La relació entre Isa i la seva mare és totalment nul·la, i no sembla que vagi pel camí de solucionar-se aquesta situació. Isa s'ha confessat a la revista Lecturas. Una de les coses més doloroses per a Isa d'aquesta situació és que el seu fill Alberto no hi tingui contacte.

Luis Pliego, director de la revista, assegurava que, malgrat que Isa ha intentat acostar-s'hi, la cantant no ha canviat de postura. "Quan hi ha hagut per part d'Isa un intent que la mare parli amb el seu fill, això no s'ha produït", lliscava Plec al programa TardeAR.

Isa Pantoja revela què ha fet per mitigar el dolor per l'absència de la seva mare

Isa sosté que “la meva mare ha tingut l'oportunitat de parlar amb mi i el meu fill i no ho ha fet”. Per tal que el seu fill no pateixi més per l'absència de la seva àvia, Isa ha pres una decisió dràstica.

Captura del programa 'Vamos a ver' amb Isa Pantoja parlant de la tornada de la lluna de mel
La Isa confessa què ha fet per mitigar el dolor de l'absència de la seva mare | Mediaset

Segons ha comentat a la publicació, Isa ha decidit retirar un retrat que tenia de la seva mare a casa perquè, així, el petit Albertito no pregunti per ella. Una decisió que no deu haver estat gens senzilla per a Isa Pantoja, però que ha estat una solució per poder mitigar la pena per la situació que travessen.