Muntatge de Concha Velasco emocionada i Manuel Velasco somrient

Manuel Velasco parla clar sobre en quin punt està l'homenatge a Concha Velasco

Manuel Velasco reapareix un mes i mig després de la mort de Concha Velasco

Manuel Velasco ha trencat el silenci després d'unes setmanes allunyat del focus. Fa tan sols un mes i mig des que Concha Velasco va deixar aquest món. Des de llavors, els seus fills han estat molt units i refugiats a la família.

Aquesta setmana, Manuel ha reaparegut al programa de Y Ahora Sonsoles, on s'ha confessat com es troba. A més, el fill de la vedette també ha donat nous detalls sobre l'homenatge que estan preparant. El dramaturg ha parlat clar i ha mostrat el seu entusiasme per la proposta que ha rebut.

Manuel Velasco trenca el silenci

L'escriptor ha tret forces per parlar sobre com es troba després de la partida de la mare.

Tant Manuel com Paco tenen clar que pensen honrar el llegat de la seva mare. "En el fons, ser fill d'una persona tan estimada és el que té de bo, continua estant present. Ningú es mor si el tens en el record", ha lliscat al programa.

Foto de Concha Velasco al costat del seu fill Manuel Martínez Velasco somrient, en 2017
Manuel velasco reapareix i parla sobre l'homenatge a la seva mare | Europa Press

El suport de la família, i, sobretot, del públic ha estat una cosa fonamental per poder suportar el dolor per la mort de Concha. El Manuel ha sentit l'afecte per part de la gent. "És dur, però s'emporta millor amb l'afecte de la gent. Paco i jo ens sentim tan abrigats i tan estimats que malauradament tots hem d'enterrar els pares i la nostra mare", assevera.

Manuel manté que Concha Velasco "és la dona, a qui més he estimat de l'univers". "Però s'emporta l'afecte de les persones que ens escriuen i ens diuen coses boniques", ha confessat.

El fill de l'eterna chica yeyé ha avançat alguns detalls sobre l'homenatge que estarien planejant a la figura de la seva mare. Això sí, Manuel ha estat molt hermètic, ja que assegura que “no em deixen dir-ho”.

Manuel ha reconegut que està molt "agraït" amb allò que li han proposat. "No soc jo el que ho ha de dir, però ens han comunicat una cosa. Estic molt agraït, tant a la presidenta, com al Govern espanyol, Comunitat de Madrid. Tots els partits polítics s'han portat meravellosament bé i la Casa Reial", revelava.

Actualment, els fills de l'actriu segueixen en converses per poder fer un homenatge a l'altura de Concha Velasco. Tot apunta que, molt probablement, és un museu amb el seu nom a Madrid.

Captura de Manuel Velasco al programa de 'Y ahora Sonsoles' a Antena 3
Manuel reconeixia que estava sent dur | Antena 3

Manuel confessa que està sent complicat

Tot i que està sent dolorós, Manuel manté que "no volem ser més importants que ningú". "Les nits són les més complicades i ara arribo a casa i em cau el món a sobre. Però cal seguir perquè tothom passa pel mateix i nosaltres no volem ser més importants que ningú", llisca.