Muntatge amb Laura Fa somrient i Jesulín d'Ubrique amb americana blava

Laura Fa parla més clar que mai sobre la veritable cara de Jesulín de Ubrique

Laura Fa esclata davant els comentaris de Jesulín d'Ubrique sobre la paternitat i no dubta a carregar-hi contra ell

En els últims dies, Jesulín de Ubrique ha estat al focus mediàtic després de l'arribada dels seus 50 i la posterior festa de celebració a Arcos de la Frontera. Va ser justament quan el destre va tenir unes paraules amb els mitjans de comunicació i va parlar sobre el que significa per a ell la paternitat.

El pare de Julia Janeiro llançava unes controvertides paraules que han desfermat la polèmica. "A mi la paternitat sempre m'ha sentat de puta mare", assegurava. Davant d'això, Laura Fa no dubtava a mostrar-se contundent i revelar la veritable cara de Jesulín de Ubrique.

Laura Fa, contundent contra Jesulín de Ubrique per les seves últimes paraules

Jesulín de Ubrique i María José Campanario atenien els mitjans a la sortida del restaurant on s'estava duent a terme la festa del seu 50è aniversari.

El destre confessava que, després de l'arribada a la família d'Hugo, no tenien cap intenció d'ampliar més la família. "No, no, ja està. La pistola la tinc jo", feia broma.

Laura Fa al plató 'Espejo Público'
Laura Fa ataca Jesulín de Ubrique pel seu comentari | Antena 3

A més, el pare d'Andrea Janeiro sostenia que la paternitat li senta de “puta mare”. Aquestes mateixes paraules aconseguien portar cua al plató d'Espejo Público. Laura Fa arremetia per les paraules de Jesulín de Ubrique. "Aquest senyor no té vergonya ni la coneix. ¿La paternitat li senta bé? La que ell vol", sentenciava.

D'aquesta manera, la periodista feia al·lusió a la relació que Jesulín de Ubrique té amb la seva filla gran, Andrea Janeiro. Unes paraules que arriben just després del contundent comunicat que va fer Belén Esteban a les xarxes.

"Cal ser covard per esperar a no tenir resposta i comportar-te com ets, un machirulo que provoques els altres i l'altra a sobre queda de dolenta. Perquè és el que fa ell", tornava a carregar Laura Fa.

La polèmica torna a estar servida

Belén treia tots els arguments a les seves xarxes després de l'aniversari de Jesulín de Ubrique, tot i que assegurava que no parlaria ni amb mitjans ni amb revistes. "Quina sort teniu de què no em deixen parlar. Però sabeu que el que val la pena és la paraula AMOR", manifestava.

Jesulín de Ubrique parlant amb un micròfon amb un jersei de coll alt blanc
Jesulín revivia la polèmica amb les seves paraules | Europa Press

Gema López també trencava una llança a favor d'ella a Más Espejo, destacant la postura de Belén en els últims temps. "En els últims sis anys, Belén Esteban no ha parlat de Jesulín de Ubrique. Li ho va demanar la seva filla i, des d'aquell moment, es mossegava la llengua i patia per no fer-ho perquè ella volia contestar", asseverava.