Muntatge de Carmen Borrego somrient amb una jaqueta marró, una illa, el logo de 'Supervivientes' i diners

Carmen Borrego accepta anar a 'Supervivientes' per un motiu relacionat amb el seu fill

Segons revela la revista 'Semana', Carmen Borrego estaria ultimant els detalls de la seva participació a 'Supervivientes'

Carmen Borrego ha sabut trobar molt bon lloc dins la graella televisiva després del final de Sálvame. La filla menor de Maria Teresa Campos és actualment col·laboradora a Así es la vida i Vamos a ver. Però, a més, Carmen estarien tancant el seu fitxatge per a un dels realities més extrems de la petita pantalla: Supervivientes.

La revista Semana ha estat l'encarregada de Revelar la seva participació per a la pròxima edició. A més, segons apunten des de la publicació, Carmen seria el fitxatge amb el caché més alt del concurs. Però què ha portat Carmen Borrego a dir “sí” al concurs? Tot apunta que, ara que les aigües estan calmades amb el seu fill, la televisiva sí que s'hauria animat.

Carmen ja va ser temptada per a l'edició de l'any passat, però en ple distanciament amb el fill, José María Almoguera, la col·laboradora el va rebutjar.

Carmen Borrego accepta l'aventura de Supervivientes

Carmen Borrego ha fet moltes coses a la televisió, però mai no s'havia enfrontat a un reality. Encara que sí que es va acostar amb el projecte de Las Campos, aquesta seria la primera vegada que podrem veure a la televisiva en un concurs del calibre de Supervivientes.

Captura d''Así es la vida' amb Carmen Borrego parlant asseguda com a col·laboradora el 30 d'octubre de 2023
Camen es llança a per 'Supervivientes 2024' | Mediaset

Segons han revelat, la col·laboradora està ultimant els detalls del seu contracte. Carmen es troba de reunions amb la productora per acabar de tancar les condicions del fitxatge.

Setmana assegura que estaríem davant de la concursant més ben pagada de l'edició amb un sou de 17.000 euros mensuals. “Les postures estan molt properes, però encara hi ha serrells que queden per rematar”, asseguren fonts a la revista.

Tot i això, per tots és conegut els sous estratosfèrics que el reality paga als seus concursants en funció de la rellevància del personatge. Per això, Carmen esperava que el caixet fos més elevat, tot i que continuarà sent el més alt de l'edició d'aquest any.

Carmen Borrego marxa a Hondures en un bon moment amb el seu fill

Aquesta no és la primera vegada que Carmen és temptada per Telecinco per anar a Supervivientes. Tal com va transcendir, la col·laboradora va rebre la proposta l'any passat, però Carmen travessava una situació molt complicada amb el fill.

José María Almoguera amb rostre seriós al carrer amb unes ulleres de sol penjant de la camisa
Carmen ha aconseguit recuperar la relació amb el seu fill | Europa Press

Recordem que Carmen va estar distanciada del seu fill per un tema molt polèmic que també involucrava la seva nora, Paola Olmedo. Per això, davant d'aquest clima de tensió, Carmen va optar per rebutjar l'oferta per no avivar més el conflicte.

Tot i això, Carmen i el seu fill han aconseguit recuperar la relació, i ja no hi ha res que li impedeixi llançar-se a l'aventura. Aquest seria un dels motius clau que li ha fet replantejar-se la participació.