Selfie d'Asraf Beno amb ulleres de sol mentre Isa Pantoja l'abraça per l'esquena

La confessió d'Asraf Beno sobre ser pare amb Isa Pantoja que ara té sentit

Asraf Beno ja ha manifestat les seves intencions de ser pare amb Isa Pantoja

Diumenge passat, durant el primer debat de GH Duo, Asraf Beno sembrava el dubte en anunciar que Isa Pantoja podria estar embarassada. Això ha suposat una bomba, ja que la parella passa un gran moment després de casar-se l'any passat i formalitzar-ne la relació.

El model compartia amb els espectadors els seus dubtes perquè assegurava que hi havia "una confusió amb les dates".

La veritat és que Asraf ja ha manifestat les seves intencions de voler ser pare amb Isa Pantoja. Va ser durant el seu pas per Supervivientes 2023 quan el model ceutí confessava que “vull ser pare amb Isa molt aviat”. Unes paraules que ara cobren més sentit que mai.

Asraf va manifestar les seves intencions de ser pare amb Isa Pantoja

Molt pocs apostaven per la història d'amor entre Asraf Beno i Isa Pantoja quan els tortolitos es van enamorar dins la casa de Guadalix. Però la veritat és que el temps els ha donat la raó, i, a poc a poc, han aconseguit forjar una història d'amor preciosa.

Primer pla d'Asraf Beno mirant a càmera somrient a la presentació de la col·lecció de Felix Ramiro
Asraf Beno ja va confessar a 'Supervivientes' les seves intencions de ser pare | GTRES

El mes d'octubre passat, Isa i Asraf van segellar el seu amor amb un casament sense estar-se de res a Sevilla. Ara, després de conèixer-se la bomba que Isa podria estar embarassada, el focus és sobre la parella.

Isa Pantoja ja ha explicat més d'una vegada que el seu fill Albertito, fruit de la seva relació amb Alberto Isla, havia congeniat molt bé amb Asraf. Tots tres han aconseguit formar una bonica família. Tot i això, Asraf manifestava les seves intencions de ser pare amb Isa.

Va ser durant el seu concurs a Supervivientes quan Asraf revelava que volia tenir un fill amb Isa, i volia que passés aviat. "Vull ser pare amb Isa molt aviat". L'exsupervivent va assegurar que, després del casament, els seus plans eren ampliar la família com més aviat millor.

Aquesta gran confessió, que va llançar amb els seus companys de concurs a Hondures, cobra més sentit que mai, ja que deixa clares les seves intencions.

Asraf Beno sembrava el dubte a GH Dúo

Va ser durant una xerrada amb Ana María Aldón quan Asraf Beno sembrava el dubte sobre si Isa podria estar embarassada. "No ho sé, jo estic en dubte, aquest mes és una mica dubtós". "Et pot arribar una carta aquí de la cigonya?", sostenia.

Captura de 'GH Duo' amb Asraf Beno amb una bata blava i Ana María Aldón amb una jaqueta de colors a la casa i Anabel Pantoja amb un monyo a plató el 14 de gener de 2024
Asraf Beno sembrara el dubte en la xerrada amb Ana María | Mediaset

Després de connectar amb Ion Aramendi, Asraf va lliscar al presentador que “és força probable” que Isa pogués estar embarassada. Anabel Pantoja mostrava la seva sorpresa davant la notícia, ja que assegurava que no en tenia ni idea i que tampoc "tenia notícies sobre això".