Muntatge d'Adara Molinero somrient amb la mà a la barbeta, el logotip de Telecincoo i Elena Rodríguez amb ulleres

La feina d'Elena Rodríguez fora de Telecinco veu la llum gràcies a Adara Molinero

Adara Molinero se sincera en xarxes socials sobre la feina de la seva mare, Elena Rodríguez, fora de la televisió

La nova edició de GH Dúo arrencava dijous passat amb magnificència amb un càsting que no està deixant indiferent ningú. Una de les concursants que sí que estaven confirmades era Elena Rodríguez. La mare d'Adara Molinero acceptava la proposta del reality de Telecinco i ve disposada a donar-ho tot.

Tot i això, en el seu vídeo de presentació, Elena Rodríguez va revelar la professió a què es dedica lluny dels focus i els platós de televisió de Telecinco. Elena va revelar que és taxista, una professió que n'ha desconcertat molts. Ara, Adara Molinero s'ha pronunciat davant les especulacions i ha donat una mica de llum a la situació.

Adara revela la feina que té la seva mare, Elena Rodríguez

Elena Rodríguez es llançava a la piscina com a concursant de la nova edició de GH Dúo, on ha coincidit amb Asraf Beno com a parella. Tot i que la mare d'Adara Molinero ja compta amb experiència dins de la petita pantalla i sap què és estar al focus, la seva feina fora de Telecinco era un misteri.

Captura de 'GH Duo' amb Elena Rodríguez somrient amb una camisa blava l'11 de gener de 2024
Adara confessa la feina de la seva mare | Mediaset

Al seu vídeo de presentació va assegurar que el seu treball era ser taxista. Després de revelar-ho, molts han estat els que s'han sorprès, ja que no s'ho esperaven. Això només era conegut pel seu cercle més proper fins ara.

Davant la quantitat de preguntes, Adara no ha vist cap altra sortida que pronunciar-se al compte de X sobre el treball de la seva mare. La guanyadora de GH VIP 7 escrivia el següent: "La meva mare ha treballat tota la vida en un laboratori empaquetant i carregant caixes", assegurava.

Adara ha posat en valor la gran tasca que ha fet la seva mare per aixecar la família cada dia. "Tota la vida s'ha estat aixecant a les 6 i ara és taxista i s'aixeca a les 6 igualment dia rere dia; i fent un munt d'hores", confessava.

D'aquesta manera, l'ocupació d'Elena veia la llum i l'Adara aclaria una mica l'assumpte.

Elena Rodríguez afronta GH Duo amb molta il·lusió

Del que no hi ha dubte aquell que Elena Rodríguez ve disposada a entregar-se completament al programa.

Fotografia d'Asraf Beno i Elena Rodríguez com a parella de GH DÚO
Elena Rodríguez entra a 'GH Dúo' amb Asraf Beno | Mediaset

Ella mateixa reconeixia abans de començar el concurs que entrava amb ganes i il·lusió. "La vida m'ha obert una altra porta i entraré. Mai vaig pensar que diria que sí a GH, però em ve de gust", compartia amb els seus seguidors.

Aquesta es tracta de la segona aventura en un reality d'Elena després del seu pas per Hondures a Supervivientes 2020. Encara que no va arribar a guanyar el concurs, sí que va aconseguir arribar molt lluny al concurs de supervivència.