Muntatge en primer pla amb Rocío Carrasco a 'Bake Off Celebrity'

Rocío Carrasco confessa per què ha donat l'esquena a Telecinco per treballar a TVE

Rocío Carrasco afronta la seva nova etapa televisiva a Televisió Espanyola després de deixar enrere Telecinco

Després d'una temporada allunyada dels mitjans de comunicació, Rocío Carrasco ha tornat amb magnificència a la petita pantalla. La filla de 'La más grande' acceptava la proposta de TVE per fitxar pel reality reboster de Bake Off.

La televisiva s'ha retrobat amb algunes de les grans amigues i confidents com Yolanda Ramos, Terelu Campos o Alba Carrillo. Rocío Carrasco està molt feliç en aquesta nova aventura televisiva, tal com ha revelat els mitjans de comunicació. Ara mateix està fent un tipus d'entreteniment que gaudeix i que dista molt del que ens tenia acostumats a Telecinco.

Rocío Carrasco parla sobre la seva nova etapa televisiva a TVE

Amb el seu retorn mediàtic el 2021, Rocío Carrasco passava a convertir-se en una de les cares televisives més mediàtiques i que més va donar de què parlar en els mesos següents. Tot i això, després dels canvis a Telecinco, Rocío quedava apartada de la cadena de Fuencarral.

Plànol mitjà de Rocío Carrasco, amb rostre seriós, al plató del programa 'Bake Off Celebrity' de RTVE
Rocío Carrasco, fitxatge estrella de 'Bake off' | RTVE

En els darrers temps, la filla de Pedro Carrasco ha estat centrada en el musical de Rocío Jurado, que ha recorregut Espanya amb gran èxit. Ara, Rocío ha tornat a la petita pantalla, però a Televisió Espanyola, deixant enrere Telecinco.

Rocío es confessava a la roda de premsa sobre aquesta nova etapa que està vivint i, sobretot, per què ha decidit llançar-se al projecte de Televisió Espanyola. La televisiva reconeixia que “ Bake Off és l'entreteniment que a mi m'agrada veure i fer”.

D'aquesta manera, Rocío reconeix que prefereix decantar-se per un entreteniment més blanc i molt més familiar, que té poc o res a veure amb el conflicte i la polèmica.

A més, recordem que, recentment, hem pogut veure Rocío en altres formats de la cadena més enllà del reality. La televisiva també apareixia a l'especial de Lazos de sang sobre Rocío Jurado o l'homenatge a María Teresa Campos. Sembla que Rocío Carrasco ha arribat a TVE per quedar-s'hi.

Rocío Carrasco o Terelu Campos s'emporten totes les mirades a Bake off

Rocío Carrasco i Terelu Campos són el duet que més estan donant de què parlar a Bake off. Totes dues són grans amigues des de fa molts anys, però aquesta vegada, l'espectador n'està gaudint des d'una altra perspectiva.

Fotografia grupal dels concursants i el jurat de Bake Off: Famosos al forn
'Bake off' es va estrenar a TVE la setmana passada | RTVE

Les dues amigues ja han protagonitzat un dels grans moments en el primer programa d'estrena en tenir un enfrontament.

Terelu no dubtava a retreure a la seva amiga que mai no li havia fet menjar. "Escolta, a mi no m'has fet mai menjar", li deixava anar. Davant d'això, Carrasco assegura que “t'he dit 1.500 vegades que vinguessis a casa meva”.

Una picabaralla que no va passar desapercebuda per al públic, però que deixa constància de la gran relació de confiança que mantenen.