Muntatge de fotos d'Enrique Ponce i la seva parella, Ana Soria, tots dos amb rostres seriosos

La reacció d'Enrique Ponce quan li pregunten pel seu futur casament amb Ana Soria

Enrique Ponce s'enfronta a una pregunta respecte a la seva parella Ana Soria que prefereix no respondre

Enrique Ponce i Ana Soria continuen amb la seva història d'amor que al llarg dels darrers anys s'ha anat consolidant cada cop més. Ell i la noia segueixen apostant pel seu afer, encara que sempre fent gala de la seva característica discreció amb els mitjans.

Tot i això, aquesta vegada, Enrique Ponce ha hagut d'enfrontar-se a les preguntes de la premsa després d'anar a l'acte de presentació del cartell de les Falles 2024.

Al marge que aquest serà un gran any per a Enrique Ponce després d'anunciar una gira de comiat, les especulacions d'un possible casament amb Ana també sona amb força.

Ponce era preguntat sobre si té plans d'un futur casament amb Ana Soria i la seva reacció ha estat molt reveladora. Enrique Ponce ha optat per guardar silenci i ha preferit no pronunciar-s'hi.

Enrique Ponce compta amb el suport d'Ana Soria

Enrique Ponce compta amb el suport d'Ana Soria ara que ha anunciat la seva última gira de comiat per Espanya. Ell vol acomiadar-se de la seva gran passió amb magnificència, i passarà per algunes de les ciutats que més han marcat la seva trajectòria.

Primer pla d'Enrique Ponce posant davant la càmera amb la cara seriosa
Enrique Ponce té un gran any per endavant | GTRES

Tal com ha revelat a Europa Press en la seva última aparició pública, Enrique sent el suport de la seva parella, encara que, com és lògic, també està nerviosa "com és normal". "Però em recolza, lògicament" ha mantingut.

El torero se sent molt orgullós per tot el que ha aconseguit al llarg de tots aquests intensos anys de trajectòria. "Serà la meva última tarda com a torero i jo volia que fos València. Miro enrere i sembla tot com un somni. Vaig començar molt jovenet i és el que sempre he fet tota la meva vida", confessava.

Enrique sosté que serà "un comiat bonic i serà poc, però crec que molt especial". "Seran molt poques corregudes i, sobretot aquesta, aquí a València, que serà l'última que fem i, bé, doncs, amb molta il·lusió. Jo crec que serà una cosa bonica", pronunciava als mitjans.

Enrique Ponce prefereix no pronunciar-se sobre si es casaria amb Ana Soria

Això sí, quan els periodistes s'interessaven pel seu idil·li amb Ana Soria, el dretà no estava tan predisposat a pronunciar-se. La reportera s'interessava sobre si, després de finalitzar aquesta gira taurina, pensa contraure matrimoni amb Ana Soria. Tot i això, Enrique optava per no pronunciar-se i reservar-se la seva resposta.

Enrique Ponce i Ana Soria, passejant pels carrers de Madrid, tots dos amb rostre seriós
Enrique Ponce prefereix no parlar de la seva relació amb Ana Soria | GTRES

Enrique i Ana mantenen la seva postura de ser molt hermètics amb la premsa pel que fa a la seva vida privada. Una postura que, alhora, s'assembla molt a la de Paloma Cuevas amb Luis Miguel.