Primer pla d'Ana Obregón somrient a la presentació del llibre del seu fill

Ana Obregón pren una decisió perquè el seu nadó pugui heretar un patrimoni milionari

Després de l'última polèmica, Ana Obregón ha decidit prendre una decisió contundent per pensar en el futur d'Ana Sandra Lequio

Ana Obregón ha donat un cop a la taula. Durant les últimes setmanes, la presentadora ha hagut de fer front a acusacions respecte a suposades irregularitats a la fundació Aless Lequio. Ana trencava el seu silenci al programa de Sonsoles Ónega i llançava una mica de llum a la situació.

En la seva intervenció al programa, Ana revelava la dràstica decisió que havia pres amb el tema de les seves exclusives, i el que faria a partir d'ara.

I és que, les seves últimes i ben pagades portades a la revista Hola! estaven sent donades a la fundació. Tot i això, ara aniran directes per al futur de la petita Anita, podent així heretar un patrimoni milionari i que no li falti de res.

Ana Obregón revela la seva darrera decisió pel bé d'Anita

Els darrers dies no han estat gens senzills a nivell mediàtic per a Ana Obregón. La presentadora ha vist com diversos mitjans posaven el focus sobre la fundació Aless Lequio, però no pas per un bon motiu.

Captura del programa 'TardeAR' amb Ana Obregón amb el cap decantat
Ana Obregón invertirà, a partir d'ara, els diners de les seves exclusives a la seva filla | Mediaset

Per això, Ana ha donat un cop a taula i ha dissipat qualsevol dubte, afirmant que tot el que s'estava dient sobre suposades irregularitats és fals. Però, a més, també revelava quina és la darrera decisió que pensa prendre respecte al benestar de la seva filla.

A partir d'ara, totes les exclusives que la presentadora faci, seran invertides en el futur d'Anita, per garantir-li un bon suport econòmic.

"Tot el que he promès ho he fet (…) Només em dedico a la fundació i a cuidar d'Anita”, ha assegurat. "No donaré més exclusives a la fundació, aquests diners van per a Anita”, revelava a YAS.

Ana Obregón, indignada per les crítiques

Per a Ana no va ser gens senzill tirar endavant la fundació, encara que es va centrar en tot el bé que faria amb ella. "Em va costar moltíssim perquè no podia parar de plorar, però ho vaig fer pensant en la fundació", ha confessat.

Storie de Ana Obregón a Instagram amb un text d'una seguidora sobre Rocío Carrasco
Ana Obregón es mostra contundent en xarxes | Instagram, @ana_obregon_oficial

Per aquesta mateixa raó, l'actriu no pensa deixar que res enterboleixi un projecte tan important, i, sobretot, especial. "Les úniques forces que tenia les vaig fer servir per a això”, ha manifestat.

L'actriu s'ha mostrat molesta amb totes les xerrameques i especulacions que s'estan donant. Per això també recorria a les xarxes per defensar-se. "Sembla que en aquest món dedicar el teu temps a ajudar els altres per intentar salvar vides és un delicte", ha compartit en xarxes.