Muntatge de fotos de primer pla d'Eladio, amb rostre somrient, i al costat, una imatge d'ell amb Ana María Aldón fent-se un petó a la boca en ple directe de 'GH Dúo'

El motiu pel qual el nòvio d'Ana María Aldón s'ha negat a entrar a 'GH Dúo'

Eladio, parella d'Ana María Aldón, va ser temptat a quedar-se a la casa de 'GH Dúo', però va declinar l'oferta

GH Dúo arrencava la seva nova edició ahir i va tenir una estrena amb magnificència, ja que amb prou feines havien transcendit els noms dels concursants. Ana María Aldón, una de les concursants que sí que estaven confirmades, va viure una nit molt especial.

Més enllà dels nervis propis de començar l'aventura, el programa tenia una gran sorpresa per a la dissenyadora de moda. Abans de posar un peu a la casa de Guadalix, Ana María Aldón va ser sorpresa per la visita del seu xicot Eladio.

Ana María Aldón no va poder contenir l'emoció en veure el seu noi al costat amb un ram de flors i donant-li molts ànims. Va ser llavors quan Marta Flich va aprofitar per proposar-li a l'asturià que acceptés la proposta d'entrar com a concursant.

Tot i això, la parella d'Ana María Aldón la va denegar per un motiu de pes. I és que Eladio no vol pertànyer al món de la televisió, a més que compta amb diversos projectes empresarials a fora.

Eladio rebutja entrar a GH Duo amb Ana María Aldón

Ana María Aldón es troba vivint en una muntanya d'emocions, tant professional com personalment. La dissenyadora de moda començava ahir la seva nova aventura televisiva dins la casa de GH Dúo, on la seva parella serà el seu antic manager.

Captura d'Ana María Aldón besant-se amb el seu xicot Eladio a 'GH Dúo'
Eladio va rebutjar entrar com a concursant a 'GH Dúo' | Mediaset

Tot i això, Ana María Aldón podia haver entrat amb la seva parella al concurs, encara que l'empresari va rebutjar l'oferta. Tot i que no és la primera vegada que Eladio apareix a la pantalla petita i sorprèn Ana María, ell té clar que no és el seu món. La sorpresa d'Ana María va ser majúscula quan ho va veure aparèixer: "No sé què fas aquí", exclamava Ana María.

L'empresari li explicava quina era la raó per la qual havia anat a casa: “Vinc a donar-te tot el meu suport. No t'ho imaginaves, no? Vinc a donar-te el meu suport perquè t'ho mereixes. No soc la teva parella aquí, però fos sí, eh?”, confessava.

L'empresari deixava clar que no pensava entrar com a concursant, malgrat la insistència de Marta Filch, que no va perdre l'oportunitat de plantejar-s'ho. “Potser et vols quedar com a concursant”, va lliscar. Tot i això, Eladio va respondre amb un contundent “No” a la proposta.

Eladio prefereix estar lluny del focus mediàtic

Com hem esmentat anteriorment, no és la primera vegada que Eladio sorprèn a la televisió Ana María Aldón. Recordem que li va arribar a demanar matrimoni en ple directe a Fiesta. L'empresari respecta el perfil mediàtic de la seva dona, però no té intenció d'entrar a la tele.

Captura d'Ana María Aldón molt emocionada a 'GH Duo'
Ana María comença l'aventura de 'GH Duo' | Mediaset

“Si t'ho proposem, et quedes?”, tornava a insistir la Marta, però la postura d'Eladio va ser clara: "No, mira aquest no és el meu món. Que es diverteixi, s'ho passi bé, s'ho mereix, però jo no valc per a això", tancava.