Muntatge de fotos de primer pla de Pablo Urdangarin i, al costat, una imatge d'Ainhoa Armentia somrient, l'actual parella del seu pare, Iñaki Urdangarin

Pablo Urdangarin s'acosta a Ainhoa Armentia abans que arribi el gran dia

Pablo Urdangarin és l'únic fill d'Iñaki Urdangarin que ha pogut conèixer Ainhoa Armentia

La firma del divorci entre Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina estaria a punt de produir-se. Després de diversos retards i quedar totalment paralitzada, finalment, el gran dia s'acosta. Un cop estiguin oficialment divorcis, l'exduc de Palma podrà formalitzar la relació amb Ainhoa Armentia.

Fins ara, Iñaki ha anat amb peus de plom a l'hora d'introduir l'advocada dins de la família, sobretot amb els quatre fills. Malgrat això, tal com va revelar en exclusiva la revista ¡Hola!, Pablo Urdangarin i Ainhoa Armentia ja haurien tingut una primera trobada.

Però això no només queda aquí, ja que, segons les últimes informacions, el jove i l'advocada estaria acostant postures.

Pablo Urdangarin, més a prop que mai d'Ainhoa Armentia

Sens dubte, el divorci serà un punt d'inflexió per a la vida d'Iñaki Urdangarin, tant a nivell personal com econòmic. No oblidem que, segons va transcendir, l'exhandbolista ha aconseguit un acord de divorci d'allò més sucós.

Pablo Urdangarin fent un petó a Iñaki Urdangarin a la galta
Pablo Urdangarin, molt a prop del seu pare i d'Ainhoa | GTRES

Després de separar-se de la infanta Cristina, Iñaki s'embutxacarà la quantitat de 25.000 mensuals. Al mateix temps, però, l'exduc de Palma podrà apostar amb total llibertat per la seva relació amb Ainhoa Armentia. Molt pocs creien en la seva història d'amor quan la revista Lecturas treia a la llum el seu affaire fa dos anys a la portada.

Tot i això, el temps els ha donat la raó, i, a poc a poc, han anat construint una bonica i sòlida història d'amor. En això no es pot ficar la infanta Cristina, això és clar, encara que sí que ha mostrat les seves reticències que els seus fills la coneguin.

Segons confirmava la revista Hola!, Pablo ja ha conegut Ainhoa Armentia, malgrat l'opinió que la infanta Cristina té sobre això. Tot va ser durant un dels partits d'handbol del jove. La trobada va ser fortuïta i d'imprevist, gens planejada.

La separació marcarà un abans i un després

El jove ha acostat postures amb l'actual parella del seu pare i és l'únic fill d'Iñaki que ha conegut Ainhoa abans del divorci.

Fotografia d'Iñaki Urdangarin sortint de casa amb la cara seriosa
Iñaki i la infanta Cristina estan a punt de signar el divorci | GTRES

Tot sembla indicar que, després de l'arribada del divorci, aquesta situació canviarà. Finalment, l'advocada podrà estrènyer lligams amb la resta de fills d'Iñaki. Les pròximes setmanes seran decisives perquè la firma es produeixi, i la infanta Cristina ja ho tindria tot llest per anunciar el comunicat que confirmi la notícia.