Ana Rosa Quintana a TardeAR aquest dilluns 25 de setembre

Ana Rosa Quintana revela el secret dels seus fills bessons després d'especulacions

Ana Rosa Quintana, molt orgullosa, se sincera sobre un aspecte desconegut dels seus fills bessons i revela què estan estudiant

Ana Rosa Quintana porta tota una vida dedicada a la pantalla petita. Tot i això, la periodista sempre ha tingut una màxima: no sobreexposar la seva vida privada. La presentadora és molt hermètica pel que fa a la vida íntima i, sobretot, amb els fills.

Aquesta vegada, la presentadora ha volgut sincerar-se i s'ha obert com mai sobre els seus dos fills bessons, revelant un dels temes que més especulacions han despertat: què estudien?

Ja no és cap secret, ja que Ana Rosa Quintana ha revelat les carreres universitàries que estudien els seus dos fills bessons. Tot i que molts poden pensar que estaran relacionades amb el món de la comunicació, res més lluny de la realitat. Els seus fills bessons han optat per estudiar carreres molt allunyades dels mitjans i, sobretot, de la televisió.

Ana Rosa Quintana revela les carreres dels seus fills bessons

Alguns creuran que tenir com a mare una de les grans figures de la comunicació, motivaria qualsevol fill a seguir els seus passos, però en aquest cas no ha estat així. Tal com la mateixa Ana Rosa ha confessat al podcast Arregla't que marxem, els seus fills bessons s'han decantat per altres disciplines.

Captura d'Ana Rosa Quintana a TardeAR aquest dijous 23 de novembre
Ana Rosa destapa les carreres dels fills | Mediaset

Ana Rosa se sincerava com mai sobre els estudis els fills. En les paraules era més que notori el sentiment d'orgull pels camins que havien emprès els seus fills. "Un estudia empresarials amb Analitycs i no sé quantes coses noves, i l'altre està pel costat de l'empresa", confessava.

La presentadora també té el seu altre fill gran de la seva relació amb Alfonso Rojo. Aquest és advocat, especialitzat en dret penal, i té 38 anys. En alguna ocasió, la periodista ha assegurat que "és molt bo": "No és perquè sigui el meu fill, però és molt bo", afirmava.

Ana Rosa Quintana, una mare molt orgullosa

Com hem esmentat anteriorment, Ana Rosa no és gaire donada a parlar de la seva família públicament. No obstant, abans de fer el gran salt a TardeAR i abandonar AR, la periodista va tenir unes emotives paraules.

Captura d'Ana Rosa Quintana a TardeAR aquest dimecres 15 de novembre
Ana Rosa va dedicar unes paraules boniques als seus fills | Mediaset

"Quan vaig arribar aquí tenia un fill gran que estava passant la seva adolescència i acabaven de néixer els petits. Avui tinc un fill gran que és un magnífic advocat i que ja passa dels 30, i els nadons, que tenien un mes i mig quan vaig començar, s'estan traient el carnet i ja són a la universitat", confessava fa uns mesos.

Ara, Ana Rosa afronta una etapa molt plena i feliç, amb la seva feina a la pantalla petita i envoltada dels seus.