Muntatge d'Amador Mohedano amb el rostre neutre amb un emoji de dubte i una bossa amb monedes i bitllets

La famosa de Telecinco que salvarà Amador Mohedano del seu problema amb Hisenda

Amador Mohedano travessa un moment molt complicat pel seu important deute amb Hisenda, però podria rebre una ajuda

Amador Mohedano es troba travessant un moment força delicat, després de rebre la notificació d'Hisenda. S'ha sabut que el germà de 'La más grande' té pendent un deute de 247.000 euros. En cas de no pagar-la i fer-hi front, el famós podria perdre la finca 'Los Naranjos', situada a Chipiona.

Ara, l'entorn més pròxim d'Amador ha parlat i calmat les aigües. I és que la seva família estaria disposada a ajudar-lo si fes falta. Una de les grans cares de Telecinco, Gloria Mohedano, està disposada a salvar el seu germà si la situació empitjora, tal com ha revelat el mateix José Antonio Rodríguez.

L'entorn d'Amador Mohedano parla de la situació actual

Va ser fa unes setmanes quan saltava la notícia de la complicada situació d'Amador Mohedano. En concret, el germà de Rocío Jurado haurà de fer front a un deute després amb Hisenda que puja a més de 200.000 euros.

Això posa en una tessitura molt complicada Amador Mohedano. Si no paga, podria perdre l'última cosa que li queda de l'herència de Rocío Jurado: la finca de 'Los Naranjos'.

Muntatge amb el rostre d'Amador Mohedano mirant cap amunt i Gloria Mohedano amb la boca oberta i amb ulleres de sol
Gloria Mohedano, disposada a ajudar el seu germà | GTRES, Mediaset, catalunyadiari.com

Tot i el difícil i complicat que està sent aquesta situació, és cert que Amador compta amb el suport dels seus. Si la situació empitjora, Amador tindrà l'ajuda d'una de les grans cares de Telecinco: la seva germana Gloria Mohedano.

José Antonio Rodríguez, marit de Glòria, era l'encarregat de confirmar-ho a les càmeres d'Europa Press. "Ell està preocupat, evidentment, però casa seva està assegurada passi el que passi. La casa sempre serà aquella i Gloria seguirà aquí el temps que vulgui estar", confessava el seu cunyat.

Encara que Gloria Mohedano no s'ha volgut pronunciar sobre això, sí que ho ha fet el seu marit. José Antonio ha deixat clar que estaran al costat d'Amador si la situació empitjora. Recordem que la Gloria manté una gran unió i relació amb el seu germà, i no dubtarà a ajudar-lo.

José Antonio Rodríguez, marit de Gloria Mohedano, amb rostre neutre al?interior d?un cotxe donant declaracions
José Antonio Rodríguez assegura que Gloria Mohedano ajudarà el seu germà | Europa Press

La situació no seria tan complicada com asseguren alguns

D'altra banda, tal com han revelat aquests dies, la situació no pinta tan malament com alguns mitjans han assegurat. Tot i això, Amador ho ha de regularitzar tot com més aviat millor i aquestes són les seves intencions ara mateix.

"L'inspector està de vacances i fins al dia 16 no torna. El 16 o 17 ell em dona cita per anar a Cadis amb el meu gestor i a veure quina solució li donem", van ser les seves últimes paraules. Les pròximes setmanes seran decisives per conèixer quina solució troba Amador per afrontar aquest gran deute econòmic. I és que, segons van revelar a Vamos a ver, Amador compta amb una pensió de tan sols 850 euros mensuals.