Muntatge de fotos de primer pla de Marta Riesco somrient i, al costat, una imatge d'Antonio David Flores plorant amb la captura de pantalla d'una pregunta que li ha fet un seguidor per Instagram

Marta Riesco confessa quelcom sobre la seva vida amorosa després d'Antonio David

Marta Riesco s'ha pronunciat sobre la seva vida amorosa ara que Antonio David Flores ja forma part del passat

Els darrers temps han estat tota una muntanya russa d'emocions per a Marta Riesco. La periodista s'ha hagut de reinventar i ha apostat fort per la seva faceta com a creadora de contingut.

A través d'Instagram, on acumula més de 190.000 seguidors, Marta Riesco ha trobat una manera de compartir amb els seus followers els seus pensaments i reflexions. La reportera s'ha sincerat sobre la seva vida amorosa, assegurant que la seva història amb Antonio David està "escanyada", i sobre com va aconseguir adonar-se'n.

A més, també ha revelat que durant aquest darrer temps també ha conegut altres persones.

Marta Riesco, molt sincera, parla sobre la seva vida amorosa

Va ser el mes d'abril passat quan Marta Riesco anunciava la seva ruptura amb Antonio David Flores. Des d'aquell moment, la periodista sempre ha estat molt hermètica amb el tema i no s'ha volgut pronunciar sobre això. Ara, passats uns mesos i amb certa perspectiva, la Marta ha trobat la força per parlar del tema.

Història d'Instagram de Marta Riesco, amb cara seriosa, parlant d'Antonio David Flores el passat 10 de gener de 2024
Marta Riesco se sincera sobre la seva història amb Antonio David | Instagram, @marta.riesco

Recentment, Marta s'enfrontava a una ronda de preguntes al perfil d'Instagram, on un usuari li preguntava si el tema d'Antonio David Flores estava superat. Davant d'això, la periodista assegurava que, malgrat que no és un tema que li agradi tractar, sí que "està tancat interiorment".

"La veritat és que aquesta pregunta m'ha sortit moltes vegades, però crec que us puc ajudar a molts que esteu passant per moments semblants", començava explicant a les seves stories.

"El tema està tancat interiorment quan em vaig adonar que aquesta persona no m'estimava ni em va voler mai. Ho va deixar demostrat en les últimes accions que va fer, i quan em va passar això del judici vaig veure de qui estava envoltada i de qui no. No hi ha més prova que estava molt equivocada", ha lliscat

Marta Riesco ha superat la seva història amb Antonio David

La periodista assegura que, durant la relació amb Antonio David, moltes persones del seu entorn li van intentar obrir els ulls, però ella es negava. "Quan estàs enamorada d'algú, no escoltes les coses que vols escoltar. Hi ha un dia que t'adones de coses que abans no volies veure", ha assegurat.

Primer pla de Marta Riesco mirant a càmera mentre se subjecta els cabells amb rostre seriós
Marta està oberta a l'amor | @marta.riesco

Marta va tenir clar el moment exacte en què es va adonar que Antonio David no estava al seu costat. "He superat la ruptura en el moment que em vaig adonar que la persona de qui m'havia enamorat no hi era. M'havia deixat sola en el pitjor moment", ha confessat.

Amb el pas del temps, la televisiva s'ha adonat que les persones que l'estimaven tenien raó. "És dur i, sobretot, donar la raó a amics que et deien que no et venia bé. T'adones que estava equivocada i la resta no. Vaig superar la ruptura el dia que me'n vaig adonar", ha confessat.