Muntatge en primer pla de Bertín Osborne i Gabriela Guillén feliços

Bertín Osborne rep el suport menys esperat en plena tensió amb Gabriela Guillén

Una íntima amiga de Bertín Osborne trenca una llança a favor del presentador

Després de la incendiària exclusiva de Bertín Osborne a la revista ¡Hola!, on va deixar clar que no pensava exercir com a pare, el cantant es col·locava al centre de totes les crítiques. Les seves paraules han despertat una onada de comentaris de tota mena.

Tot i això, aquesta setmana, una de les seves grans amigues i confidents, Norma Duval, ha trencat el seu silenci i ha sortit en la seva defensa. La vedette assegura que vol molt Bertín i que "estarà d'acord amb el que ell decideixi". Sens dubte, unes paraules molt significatives i que arriben en forma de suport ara que el distanciament amb Gabriela Guillén és més que notable.

Bertín Osborne rep el suport de Norma al seu moment més complicat

No cal dir que Bertín Osborne es troba en una de les etapes més difícils i complicades a nivell personal. Les seves declaracions a la revista Hola! només servien per avivar encara més la voràgine mediàtica en què s'havia convertit la seva vida.

Muntatge amb Norma Duval amb la mà a la cintura i Bertín Osborne en vestit i corbata de llacet
Norma Duval es posiciona a favor de Bertín Osborne | catalunyadiari.com, Europa Press, GTRES

Bertín Osborne és al punt de mira i les seves paraules han aixecat una gran onada de comentaris en contra seva. Molt pocs són els rostres coneguts que s'han aventurat a sortir a defensar-los. Malgrat això, Norma Duval sí que ha volgut trencar una llança a favor seu.

La vedette té una relació d'amistat de fa molts anys amb el presentador. "Jo a Bertín li vull molt i és el meu amic i sempre li tindré molt d'afecte. Sempre estaré d'acord amb el que ell decideixi", ha lliscat els micròfons d'Europa Press.

Això sí, l'actriu no ha volgut entrar en gaires polèmiques i ha estat molt curosa amb les paraules.

Norma no ha volgut pronunciar-se de manera contundent sobre els moviments que prendrà Bertín, encara que sí que manté que "li estimo molt". "Això és una cosa molt personal, jo a Bertín li estimo molt, és el meu amic i és un senyor. Ja es veurà en el futur el que hagi de passar", confessa.

Aquestes significatives paraules arriben en un moment de màxima tensió entre Gabriela Guillén i Bertín Osborne.

Gabriela Guillén llança un contundent comunicat

L'exparella de Bertín Osborne publicava un contundent comunicat després de donar a llum i veure's sobrepassada pels mitjans de comunicació.

Primer pla de Gabriela Guillén amb el rostre molt seriós
Gabriela Guillen es veu obligada a llançar un comunicat per protegir-se | GTRES

"En els últims dies, s'han produït ingerències que traspassen els límits del suportable i de la legalitat. Davant d'aquestes circumstàncies, em veig en la precisió de fer aquest comunicat, pregant a tots el degut respecte per al meu entorn familiar", diu el comunicat.

L'empresària està disposada a prendre mesures legals en cas que certes conductes per part de la premsa no frenin.