Muntatge de primer pla amb Fran Rivera i el seu germà Julián Contreras

L'emotiva frase de Fran Rivera per tancar la guerra contra Julián Contreras

Fran Rivera trenca el silenci davant el testimoni de Julián Contreras i pronuncia una significativa i emotiva frase

Des que Fran Rivera va decidir obrir la caixa dels trons amb les seves incendiàries declaracions a 'De Viernes!', la polèmica ha sacsejat amb força tota la família. Al seu torn, el seu germà, Julián Contreras, deixava anar la seva rèplica al mateix programa, augmentant encara més el cisma familiar.

Julián titllava de "masclista" Fran Rivera. Unes paraules que no han assegut gens bé el dretà i que no ha dubtat a respondre amb contundència. Fran Rivera ha parlat amb els mitjans de comunicació sobre com se sent sobre això.

El germà de Julián Contreras no dubtava a pronunciar una emotiva frase que reflecteix a la perfecció el complicat moment personal que travessa en ple conflicte familiar. Fran assegura que "això és molt dolorós per seguir-hi". Aquestes paraules semblen indicar que el dretà només vol tancar aquesta guerra d'una vegada per totes.

Fran Rivera, molt afectat, trenca el silenci

El dretà sabia molt bé que les seves paraules a la televisió portaria una gran allau mediàtica, i això és just el que ha passat. Julián Contreras ha estat molt contundent contra el seu germà.

Captura de Fran Rivera com a convidat de De Divendres a Telecincoo
Fran Rivera es defensa de les darreres acusacions | Mediaset

El marit de Lourdes Montes se sent atacat per l'acusació de masclista i no ha trigat a sortir a defensar-se. "Se m'està titllant de masclista pel que vaig dir d'aquesta senyoreta que em critica tant", ha començat a manifestar a Europa Press.

Fran va relatar un episodi de fa molts anys en què confessava que María Patiño havia intentat lligar-hi. Això no va ser ben vist per la major part del públic, i per això ha volgut defensar-se.

"A mi que una dona, escrigui una nota, demani un telèfon o li demani sortir a un noi, em sembla fantàstic. Em sembla fantàstic, de veritat. El que jo dic, el que no em sembla, és que algú que vol quedar amb tu, després et critiqui", ha sentenciat.

Fran Rivera no deixarà que se l'acusi de masclista

Sense cap mena de dubte, l'acusació de masclista per part de Julián Contreras ha estat la que més li ha dolgut i enfadat. Davant d'això, Fran es defensava als micròfons d'Europa Press. "No permetré que em titllin de masclista. Ni estic a favor del masclisme ni soc el menys masclista que hi ha a la vida i vull aprofitar perquè no quedi aquí", revelava.

Captura de Julián Contreras com a convidat de De Divendres a Telecinco
Julián va titllar de masclista Fran Rivera sense cap objecció | Mediaset

Tot i això, el dretà no podia evitar mostrar-se molt afectat per la situació i pel gran conflicte que manté amb Julián. Abans d'acabar, Fran, molt emocionat, llançava una emotiva frase: "Perdona això, és molt dolorós per seguir-hi", assegurava els periodistes. "No és fàcil. Jo ja he anat i he dit tot el que he viscut", tancava.

Només queda esperar per veure si la situació a la família aconsegueix millorar, tot i que tot apunta que no va per aquest camí.