Muntatge de primer pla amb Ortega Cano i el seu fill José Fernando

El fill de Rocío Jurado i José Ortega Cano dona la millor notícia sobre la família

José Fernando Ortega, fill de Rocío Jurado i Ortega Cano, se sincera sobre el moment actual que travessa la família

El fill de Rocío Jurado i Ortega Cano, José Fernando, ha entrat el 2024 envoltat dels seus, especialment de la seva germana i del seu pare. Tot i que no és gaire donat a parlar amb els mitjans de comunicació, la veritat és que el germà de Gloria Camila no va tenir cap problema a confessar-se amb els reporters.

José Fernando atenia els periodistes i donava la millor de les notícies. I és que la família travessa un gran moment, tal com ell mateix confessava. José Fernando revelava que “estem tots contents”.

Pel que fa a les últimes setmanes, la família ha pogut passar un Nadal molt unit i feliç. El fill del dretà se sincerava i afirmava que les havien passat “molt a gust, molt agradable i molt units”.

José Fernando revela el gran moment que travessa la família

No cal dir que els últims temps no han estat gens senzills per a la família d'Ortega Cano. Tot i això, sembla que, finalment, les aigües han aconseguit calmar-se. En els darrers mesos, hem pogut veure com José Fernando ha passat més temps amb la família.

Primer pla de José Fernando Ortega amb la cara seriosa
José Fernando reapareix i parla sobre el moment actual | GTRES

El germà de Gloria Camila ha gaudit de diversos permisos del centre. I tot apunta que cada cop estaria més a prop d'obtenir l'alta definitiva. José Fernando compta amb el suport i el suport de la família.

Tal com ha revelat ell mateix, la família es troba en un dels millors moments, on sembla que ja no hi ha espai per al conflicte i la polèmica. Una prova d'això va ser la gran celebració d'aniversari de José Ortega Cano, on el dretà va rebre el suport dels seus fills i de la família.

José Fernando té intenció de recuperar la relació amb Rocío Carrasco

Més enllà del gran moment que travessa la família, José Fernando també deixava la porta oberta a una possible reconciliació amb la seva germana Rocío Carrasco. El jove assegura que sempre hi ha tingut bons sentiments i que "sempre l'he volgut molt".

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i el seu germà, José Fernando Ortega
José Fernando, disposat a reconciliar-se amb Rocío Carrasco | España Diario

Tot i això, el jove reconeix que no és fàcil fer esborrany i compte nou, però que, per la seva banda, ell sí que està disposat. “Les coses… cada persona va escollint i decidint. Tant de bo. No se sap, la meva porta la té oberta”, lliscava.

José Fernando inicia aquest nou any amb intencions de poder reprendre la relació amb la seva germana i no hi ha dubte que aquestes paraules són tota una declaració d'intencions. Serà aquest el primer pas a una reconciliació entre els dos germans?