Fotomuntatge d'Alexia Putellas i la influencer Violeta Mangriñán

La inesperada relació entre Alexia Putellas i una ex de Telecinco que pocs coneixen

Alexia Putellas i el seu vincle més inesperat amb una exconcursant de 'Supervivientes' que ningú s'imagina

Alexia Putellas ha esdevingut tota una celebritat. La blaugrana té un exèrcit de seguidors i seguidores que la recolzen en tots els passos que fa. Tot i això, ser tan popular també té les seves coses dolentes.

Aquest 2023, la popularitat d'Alexia Putellas no ha parat de créixer. I és que la catalana no està només agafant molta notorietat al món del futbol. Cada cop interessa més la seva vida personal. Tothom vol saber si la catalana té parella, quins són els seus amics, etc.

Alexia Putellas té parella?

L'única relació de parella que se li coneix a Alexia Putellas és amb Olga Ríos, representant d'influencers. Tot i això, tot feia pensar que la parella havia decidit posar punt final a la seva relació, ja que feia molt de temps que no se les veia juntes.

Doncs pel que sembla, els rumors de crisi eren simplement això, rumors. Tot apunta que Alexia Putellas i Olga Ríos segueixen juntes. Fa només uns dies, Alexia Putellas va compartir al seu compte d'Instagram diverses fotografies.

En una, apareixia la imatge d'una taula plena de menjar en un restaurant. Doncs bé, per la seva banda, Olga Ríos va compartir a les seves xarxes socials una fotografia en què apareixia a la mateixa taula i al mateix local de la foto de la futbolista. Blanc i en botella, llet.

Imatge d'una taula plena de menjar compartida per Alexia Putellas al vostre compte d'Instagram
Imatge publicada per Alexia Putellas. | Instagram, @alexiaputellas

Unes instantànies que podrien demostrar que tant Alexia Putellas com Olga Ríos segueixen juntes. Tot i això, es tracta d'una informació que no podem afirmar, ja que les dues protagonistes no s'han pronunciat al respecte i tampoc les hem pogut veure recentment amb actitud afectuosa.

Imatge compartida per Olga Ríos, suposada parella d'Alexia Putellas
Imatge publicada per Olga Ríos. | Instagram, @olgarios

La relació inesperada d'Alexia Putellas

Alexia Putellas té una relació (d'amistat) amb una ex de Telecinco. Es tracta de la famosa influencer Violeta Mangriñán. Com han esdevingut amigues? Doncs bé, l'enllaç entre la futbolista i l'exsupervivent és ni més ni menys que Olga Ríos.

I és que la que seria parella d'Alexia Putellas, és la representant i molt amiga de Violeta Mangriñán. Amistat que queda reflectida al compte d'Instagram d'Olga Ríos, ja que sol compartir fotografies al costat de la valenciana.

És per això que, ara, Alexia Putellas i Violeta Mangriñán formen part del mateix cercle d'amistats. Tant és així que, en alguna ocasió, la influencer ha donat suport públicament a la selecció femenina de futbol, esmentant directament Alexia Putellas.