Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isa Pantoja somrient al casament d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez el 2021

Isa Pantoja es casa per tercera vegada: què va passar amb els altres matrimonis

Isa Pantoja espera que la boda amb Asraf sigui la definitiva

Isa Pantoja es va casar el darrer divendres 13 d'octubre amb la seva parella Asraf Beno en una hisenda propera a Sevilla. La seva relació va començar el 2018, concretament la tardor d'aquell any.

I en aquest temps han passat ratxes dolentes i bones, però sempre han estat junts malgrat tot. La veritat és que crida a l'atenció que aquest serà el tercer matrimoni d'Isa Pantoja, després d'haver-se casat prèviament amb Alberto Isla i Alejandro Albalá.

El que és clar és que la il·lusió amb què afronta lsa Pantoja aquest matrimoni no té ni punt de comparació amb aquells altres dos.

Isa Pantoja afronta el seu tercer matrimoni: què va passar amb els dos anteriors

El primera d'aquestes bodes va tenir lloc a Mèxic el 23 de juliol de 2016, durant un viatge amb Albalá. Poc després que tornessin d'aquella boda idíl·lica, la relació ja havia mort. De fet, Isa Pantoja va assegurar que aquesta boda no era vàlida a Espanya. Ho va exposar després de sortir a so de bombo i platerets a la portada de Diez Minutos, encara que finalment, la història no va fructificar i van acabar trencant.

Un any més tard d'aquesta boda peculiar, reprenia la relació amb el pare del seu fill. Alberto Isla estava concursant en 'Supervivientes' i la filla d'Isabel Pantoja va decidir acudir a visitar-lo en un gir dels esdeveniments força notable. Quan ell va veure arribar a Hondures la mare del seu fill, li va demanar matrimoni i hi van celebrar una boda pel ritu dels garífunes.

Primer pla de Isa Pantoja i Alberto Isla en la seva boda preparada en l'edició de 'Supervivientes 2018' amb rostres feliços
Isa Pantoja va celebrar dos bodes prèviament, però cap va ser legal. | Telecinco

Isa Pantoja no va tenir sort en els seus dos primers matrimonis

El cas és que aquesta no tenia cap mena de validesa legal. I crida l'atenció que es va celebrar molt poc després que Isa Pantoja firmés el final amb la seva parella anterior.

Novament, Isa Pantoja tenia problemes amb el seu segon matrimoni. Quan tots dos volien formalitzar aquesta unió a Espanya perquè fos legal, van acabar trencant. I la història es va repetir de nou amb Alberto Isla.

Ara, Isa Pantoja espera que aquesta tercera boda sigui la definitiva. El que ha passat aquest divendres 13 d'octubre a la hisenda Al-Barak ha estat reflex de la unió entre el marroquí i la peruana cinc anys més tard de conèixer-se.

Primer pla d'Isa Pantoja mirant a càmera somrient a la presentació de la col·lecció de Felix Ramiro
Isa Pantoja espera que la tercera sigui la definitiva. | GTRES

Isa Pantoja i Asraf van celebrar la seva boda el divendres 13 d'octubre

«Farem una mescla de cultures, però tampoc no serà una festa de disfresses. Anirem vestits de llarg, com en una boda de tarda. Segurament sí que hi haurà tocs àrabs al menú, a les postres», aquestes eren les paraules sobre la boda abans del dia esperat.

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
Isa i Asraf es van casar el darrer divendres 13 d'octubre. | Instagram, @isapantojam

Isa Pantoja tenia moltes ganes de contreure per fi matrimoni amb el seu xicot. A la finca esmentada el darrer divendres es van celebrar el banquet i la festa nupcial, on la filla de la 'tonadillera' va lluir els dos vestits dissenyats per Haníbal Laguna per a l'ocasió. Tot i que només hi va ser Anabel Pantoja de la seva família, de segur que Isa recordarà aquest dia com un d'inoblidable que de segur se li quedarà a la retina per sempre.