Imatge primer pla de Shakira al Festival de Cannes somrient

El vídeo viral de Shakira que fa saltar totes les alarmes: tothom al·lucina

Ressorgeix un vídeo de Shakira que la posa al punt de mira

Shakira es fa viral després que un fan publiqui un vídeo on la cantant aparentment empeny una seguidora per apartar-la del seu camí. Les xarxes s'encenen en veure aquest comportament per part de la de Barranquilla.

El vídeo de Shakira: ningú es posa d'acord

Diuen que tot el que es publica a internet queda per la resta de l'eternitat, i és ben cert. A finals de setembre, circulava un vídeo de Shakira on suposadament agredia una seguidora, ara la publicació ha tornat a ressorgir i s'ha viralitzat.

La cantant era al carrer i intentava pujar a un cotxe mentre s'obria pas per una multitud de fans, subjectes per un cordó de seguretat humà. Just abans de pujar al vehicle, Shakira va apartar d'un cop de mà o d'una empenta a una seguidora que l'estava gravant i entorpint el seu camí.

Un usuari de TikTok va publicar el vídeo: «Què penseu vosaltres, l'empeny o no?». Sota la publicació, milers de comentaris amb opinions molt diferents. Alguns creuen que Shakira va agredir la suposada fan i altres creuen que ni tan sols li va posar un dit a sobre. Aquest vídeo s'ha viralitzat molt els últims dies i no és estrany, ja que la colombiana és el tema del moment.

«La senyora se li posa al davant perquè s'aturi a la força, obvi si ella està envaint l'espai personal, ella també té dret a fer-la de banda», «Tant de bo algú pugi un altre angle perquè de tants que estan gravant se'n tenia que pujar aquest vídeo que es veu pèssim i fins i tot sembla retallat», són alguns dels comentaris que es poden llegir.

Altres, en canvi, han rebutjat l'actitud de Shakira: «Imagina't sortir ben contenta de casa teva per anar a veure el teu ídol i el teu ídol et surti amb aquesta empenta de 'treu-te del meu camí' », «Si ella l'empeny… entre cel i terra no hi ha res ocult», «És maleducada es creu la Coca-Cola del desert».

Sigui com sigui, els usuaris no han trigat a esbrinar qui era la suposada seguidora del vídeo. Doncs resulta que és ni més ni menys que Lucila (Lucy) Mebarak, la germana gran de Shakira que és també una reconeguda neurocirurgiana especialitzada en tumors de medul·les.

D'altra banda, Shakira segueix amb la seva vida amb total normalitat malgrat les polèmiques en què està embolicada. Ja no només és per la seva ruptura amb Gerard Piqué, sinó que cada cop més treballadors de la de Barranquilla s'animen a explicar la seva pèssima experiència sota el comandament de l'artista.