Primer pla d'Eva Soriano

L'impactant canvi de la catalana Eva Soriano: foto inèdita

Les darreres imatges compartides revelen el seu gran canvi

Eva Soriano és una de les presentadores més còmiques del nostre país. Compta amb innombrables aparicions a TVE, fins i tot ha estat una de les millors pagades a la cadena pública.

Ara, després de participar en diversos programes, la reusenca s'ha tornat a situar al punt de mira per una imatge que s'ha publicat seva. I és que ens encanta veure com han canviat algunes de les cares que més veiem a la televisió, ja sigui per curiositat o perquè ens agraden. Eva n'és una, als 33 anys, compta amb un gran exèrcit de seguidors que li segueixen tots els passos que fa.

Eva Soriano: «M'he infiltrat un gel»

L'última imatge que ha compartit a les seves xarxes socials ha despertat polèmica. De fet, no és la primera vegada, el 2022 un usuari de Twitter li preguntava si s'havien operat els pits.

I la còmica, com sempre, va respondre amb humor: «Hola, sento que la mida dels meus pits et pertorbeixi, fins al punt de redactar un tweet. La realitat és que m'estic preparant per a una competició de crossfit i m'he infiltrat un gel per potenciar al màxim el rendiment dels meus pectorals», va respondre.

«Aquest gel es reabsorbirà de manera natural en unes setmanes. Igual que el de la meva vagina, en què m'he infiltrat una gran quantitat, per suportar el pes de la vida. T'adjunto una foto perquè vegis com quedarà el resultat final», va bromejar.

El seu gran canvi

Les crítiques no vénen ara, sinó del seu passat. Són moltes les famoses com ella que s'han fet retocs, per la qual cosa el seu públic pregunta si ella també. Ara, les imatges publicades pel Nacional revelen que la reusenca és com el vi: millora amb els anys.

Abans de fer el salt i ser coneguda, Eva aspirava a entrar a l'acadèmia d'Operación Triunfo. Precisament, aquí vénen les imatges que revelen el seu gran canvi.

Una foto de fa quinze anys és la que revela el gran canvi. A la cua del càsting se la veu molt més jove, amb els cabells més foscos i vestint totalment de blanc. Una Eva molt diferent de la d'ara, tal com es pot veure a la imatge següent:

Al contrari que a molts, li ha assegut de meravella el pas dels anys.