Primer pla de Mercedes Milá amb rostre seriós al comiat de 'Sálvame Deluxe'

Mercedes Milá se la juga en opinar sobre els concursants d''Operación Triunfo'

«Quina barra tenen els d''OT'!», ha dit la presentadora catalana

Mercedes Milá ha ofert una entrevista a 'El Suplement de Catalunya Ràdio' en què ha parlat del seu nou programa, 'No sé de qué me hablas', el seu retorn a TVE. Un nou format d'entrevistes amb què intentarà comprendre com és la societat contemporània a través de les experiències de la gent jove.

Es tracta de la tornada de la catalana a la cadena pública després de 33 anys d'absència. Al llarg de l'entrevista també ha parlat de la seva extensa carrera professional, en què va tenir un paper protagonista el 'reality' 'Gran Hermano'. Mercedes va ser la icònica presentadora d'aquest nou format que revolucionava la graella televisiva, des de la seva estrena l'any 2000.

Mercedes Milá: «Quina barra tenen els d''OT'!»

Primer pla de Mercedes Milá, enfadada durant la seva entrevista a 'Sálvame Deluxe' a Telecinco
Mercedes Milá reivindica 'Gran Hermano' davant 'Operación Triunfo'. | Mediaset

Precisament, la presentadora d'Esplugues de Llobregat ha volgut reivindicar la importància que va tenir 'Gran Hermano' en la història de la televisió. «Fixa't si tenen barra els d''OT', que els tenen quadrats, que continuen dient que van ser el primer programa de 'reality'. Però què estem dient? El primer va ser 'Gran Hermano' amb moltíssima diferència», va dir Milà.

A més, es va reafirmar davant de Gestmusic: «S'han cregut que van ser els que van obrir el camí. Que no, co***ns! Vam ser nosaltres, 'Gran Hermano'». La catalana també va revelar que va ser amb el 'reality' de Zeppelin per a Telecinco el programa amb què més diners ha guanyat «amb diferència» en tota la seva carrera.

En la xerrada amb Roger Escapa, va confessar que encara no ha gastat tot el que va guanyar com a presentadora de 'Gran Hermano'. En les 16 temporades que va estar al capdavant del 'reality' va guanyar tants diners que «no ha tingut temps de gastar-se'ls». «De què serveix guanyar tants diners si no te'ls pots gastar?», li preguntava Escapa. «Bé, te'ls pots gastar de moltes maneres, i m'agrada compartir», va respondre la d'Esplugues de Llobregat.

El retorn de Mercedes Milá a TVE

Actualment, amb 72 anys, Mercedes Milá prepara el seu imminent retorn a TVE amb 'No sé de qué me hablas'. Un nou format d'entrevistes amb què se sent especialment a gust.

En tornar a la cadena pública, després de més de tres dècades, la catalana mostrarà als joves el país del qual venim a través del seu extens arxiu d'entrevistes. Alhora, tractarà de comprendre el país on som mitjançant els testimonis i les experiències les noves generacions.

En les últimes tres dècades, Mercedes Milá ha pogut triomfar gràcies a 'Buenas noches', 'De jueves a jueves', 'Queremos saber', 'Diario de…' o 'Milá VS Milá'. Ha estat lligada a cadenes privades com ara Antena 3, Movistar Plus+ i Mediaset. I va ser precisament allà on la presentadora catalana va canviar de registre, l'any 2000, en convertir-se en la presentadora del primer 'reality' a Espanya: 'Gran Hermano'.