Primer pla de la periodista Laura Fa somrient

Laura Fa se sincera i revela públicament quants diners ha guanyat

La periodista catalana ho ha fet públic a través de les xarxes socials

Laura Fa és una de les periodistes del cor del moment. Des del final del 'Sálvame', la catalana no ha parat de treballar. Del món 'Sálvame', Fa va començar sent un personatge de baix perfil, però ràpidament es va fer el seu lloc al programa, convertint-se en una de les periodistes més aclamades.

La veritat és que Laura Fa col·labora en un sense fi de mitjans de comunicació. Tots la volen entre la seva plantilla per la seva professionalitat, les seves grans exclusives i la seva naturalitat i gràcia a l'hora d'explicar les informacions a l'audiència.

Logo de WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Laura Fa, compta quants diners ha guanyat

La catalana és una persona molt activa a les xarxes socials i sempre, o gairebé sempre, fa partícip els seus seguidors i seguidores d'Instagram del seu dia a dia. Ara, Fa ha parlat públicament sobre els diners que ha guanyat a través d'una storie.

I és que la periodista, ha jugat a la loteria europea Euromilions i ha revelat quants diners han guanyat. Segons hem pogut veure, Fa no ha tingut sort. No li ha tocat ni un miserable euro. Hi ha qui diu que desafortunat en el joc, afortunat en l'amor. Això mateix li ha passat a la Laura Fa.

Imatge d'un storie que ha pujat Laura Fa al compte d'Instagram
Laura Fa, no ha tingut sort. | Instagram, @laura__fa

Mercedes Milá parla sense pèls a la llengua

Aquest cap de setmana, en una entrevista per a 'El Suplement', presentat pel periodista Roger Escapa a Catalunya Ràdio, Mercedes Milá va ser la convidada estrella. D'aquesta manera, la presentadora va parlar sense pèls a la llengua i desvetllo el dineral que ha guanyat al llarg de la seva trajectòria professional.

L'entrevista ha estat motivada pel nou programa de Milà a TVE . La periodista ha parlat de tot i de tots. No s'ha deixat res per comentar, i això és el que pretén fer al seu nou programa. Tampoc li ha faltat temps per llançar-li un dard a 'Operación y Triunfo'.

«Fixa't si tenen cara els d''Operación i Triunfo' que continuen dient que van ser el primer programa reality . Però què estem dient? El primer va ser 'Gran Hermano', amb molta diferència. Vam ser nosaltres els que vam obrir camí», va assegurar, defensant el programa de la seva vida.

Primer pla de Mercedes Milá parlant amb els mitjans a l'aeroport
Mercedes Milá més sincera que mai. | Europa Press

El dineral que ha guanyat Milà

Va ser en aquell moment, quan Roger Escapa li va preguntar sobre aquesta etapa televisiva a Telecinco, la de 'Gran Hermano'. La presentadora, sense pèls a la llengua, va assegurar que va ser l'època en què més diners han guanyat, i «amb diferència», va apuntar.

I no només això, va assegurar que «no ha tingut temps de gastar-se'ls». Aleshores, Escapa li va preguntar: «¿De què serveix guanyar tants diners si no te'ls pots gastar?». «Bé, te'ls pots gastar de moltes maneres, i m'agrada compartir», va dir Milá sense revelar una xifra exacta.