Primer pla de Xavier Sardá feliç a la presentació de la temporada 22-23 de RTVE

Xavier Sardà li diu 'masclista' a Ana Rosa Quintana en ple directe: el motiu

El col·laborador de 'TardeAr' va aturar els peus a la presentadora en directe

Xavier Sardà s'ha convertit en un dels nous fitxatges d'Ana Rosa Quintana a ' TardAr ' que més està fent parlar. I és que el col·laborador ja ha demostrat que no té cap objecció a enfrontar-se als seus companys.

Fins i tot, hem pogut veure'l dirigir-se a la seva “cap” amb una familiaritat que no és gaire habitual. Amb la seva característica manera d'expressar-se, de manera clara i directa, “sense pèls a la llengua”, Xavier Sardá va dir “masclista” a Ana Rosa Quintana en ple directe.

El motiu pel qual Xavier Sardá anomena 'masclista' a Ana Rosa Quintana

El motiu, un comentari de la presentadora que Sardà va considerar una cosa “masclista”.

Plató de TardeAR a Telecinco, amb Ana Rosa, Alaska, Mario Vaquerizo o Xavier Sardà
Xavier Sardá li para als peus en directe a Ana Rosa Quintana. | Mediaset

El programa de 'TardeAR' havia fet una enquesta sobre un estudi que afirma que els matrimonis ja no són la primera opció dels espanyols. Si no que ara són més el que estan solters, divorciats, separats i vidus.

"Hem deixat de creure en el matrimoni tots els espanyols?", va dir al plató. Els casats no són majoria per primer cop a Espanya.

Sobre la taula es debatien els resultats d'aquesta estadística que recull que estar solter està de moda. De fet, les persones sense parella són més felices que els que sí que la tenen, segons aquest estudi.

Logo de WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Arran d'aquests resultats, Ana Rosa i els seus col·laboradors connectaven en directe amb Vanesa, una dona que afirma que està feliçment soltera des de fa onze anys, des del 2012.

"Les estadístiques ens diuen que cada vegada hi ha més gent soltera. Això no vol dir que estiguin sols, sinó que poden estar en parella i no s'han casat. Per això, parlarem amb una soltera que ens explicarà el seu punt de vista i, a més, fa bandera de la solteria", començava introduint a l'entrevistada Ana Rosa.

El comentari "molt masclista" d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana a TardeAR aquest dilluns 9 d'octubre a Telecinco
El comentari "masclista" d'Ana Rosa Quintana. | Mediaset

Però, a causa de problemes tècnics, des del plató no podien escoltar bé el seu testimoni. Va ser llavors quan Ana Rosa va voler posar un toc d'humor a la situació i li va dir: “Vanesa t'has de buscar un que t'arregli aquest aparell”.

Una broma que, malgrat les rialles del públic i de la mateixa Vanesa, li va acabar costant un toc d'atenció del que va ser presentador de 'Crónicas Marcianas'. “Una mica masclista això ehhh”, va dir Sardà a la presentadora.

Ana Rosa reconeixia que aquest comentari havia estat "molt masclista". I afegia, intentant “salvar” la situació: “Bé, o una companya. No ha de ser un home. Pot ser també una dona”.

Xavier Sardá s'enfronta a Mario Vaquerizo

Primer pla de Mario Vaquerizo posant amb la cara seriosa en un photocall
Mario Vaquerizo rep un dard de Xavier Sardá. | GTRES

Prèviament, Xavier Sardà també havia parat els peus a un dels seus companys de taula, Mario Vaquerizo. El presentador li va recriminar que no deixés parlar els altres col·laboradors.

“Perdoneu-me senyor Sardà”, li deia el cantant de Nancys Rubias… “És que em dius que parlo molt”, afegia. “Escolta, vés-te'n a passeig”, li deia Sardà. I, a continuació, li llançava un altre dard: “Per cert tens les bosses dels ulls que sembles Louis Vuitton". “Si les bosses me les vaig operar”, responia en Mario.