Primer pla de Juan José Ballesta mirant a càmera en un photocall

La dona que ha denunciat Juanjo Ballesta trenca el seu silenci: «Em va fer mal»

L'actor «no coneix aquesta persona», segons la seva advocada

El nom de Juanjo Ballesta tornava a saltar aquest dilluns al centre del focus mediàtic. El motiu? Una informació força delicada que oferia, en exclusiva, el programa 'TardeAr'. Segons el programa de Telecinco, Juan José Ballesta, més conegut pel seu paper com 'El bola', havia estat acusat de presumpta agressió sexual.

La denunciant, suposadament, és una antiga amiga de l'intèrpret, de 47 anys, i va denunciar l'actor per una presumpta agressió sexual succeïda el darrer mes de juliol. El programa tenia accés a la denúncia interposada a l'actor.

Fotografia de Juan José Ballesta parlant amb la premsa d'Europa Press
Juanjo Ballesta diu que no coneix la presumpta víctima. | Europa Press

El succés hauria passat al poble madrileny de Parla durant una nit de festa de «disbauxa i consum de drogues». Així ho avançava Manu Marlasca, col·laborador del programa d'Ana Rosa Quintana.

La denunciant trenca el seu silenci

La suposada víctima va anar a l'hospital, on els metges, després de donar credibilitat a la seva versió, van avisar de què havia passat a la policia. Segons la denúncia, Ballesta hauria introduït la mà a la roba interior de la denunciant i li hauria fet diferents tocaments. Segons ella, tots dos eren vells coneguts, amics de la infància i veïns durant un temps.

L'actor haurà d'acudir el pròxim 7 de novembre a un jutjat de Parla en qualitat d'investigat per respondre a la denúncia. 

Posteriorment, diverses fonts van confirmar que, segons les anàlisis que van fer a la denunciant i que formen part de l'atestat de la Policia Nacional de Parla, havia consumit substàncies estupefaents. Per això, va haver d'acudir posteriorment a l'àrea de psiquiatria del centre, on estava sent tractada perquè li van diagnosticar esquizofrènia paranoide.

«Jo vaig viure un malson»

La denunciant ha trencat el seu silenci al programa d'Ana Rosa, 'TardeAr': «Jo vaig viure un malson… Amb la seva mà em va fer mal. Jo només demano justícia». Sense voler revelar la seva cara ni la seva identitat, ha explicat com, suposadament, van succeir els fets: «Va agafar la mà i em va fer mal allà i va abusar de mi, al carrer».

Segons el seu dur relat, tots dos haurien consumit algun tipus de substàncies. «Tenia una entrevista a la tele l'endemà i necessitava heroïna per anar-hi calmat», va afirmar, afegint que, a més, li va robar 200 euros.

Juanjo Ballesta «no coneix aquesta persona», segons la seva advocada

Una versió que es contradiu amb la de Juanjo Ballesta, segons la seva advocada Beatriz Uriarte. La lletrada afirma que «el meu client no coneix aquesta persona, tampoc puc aportar moltes més dades del procediment».

A més, s'ha mostrat incrèdula davant el testimoni de la suposada víctima que afirma ser amiga de la infància. «La realitat és que sí que s'ha publicat que sembla que són amics de la infància. M'estranya perquè tenen una diferència d'edat molt àmplia —ella té 47 anys i l'actor, 35—», exposa.

«A hores d'ara no ha estat detingut. Aquest procés ja ha estat judicialitzat. I també el que vull ressenyar és que no té cap mena d'antecedent ni penal ni policial ni ha existit cap mena de sentència. Per tant, hi ha una investigació, declararem davant de l'autoritat judicial. No ha estat acusat de res perquè ni tan sols ha estat ratificada la denúncia per part de la denunciant», afegia.

Primeres paraules de Juanjo Ballesta: «Tot és mentida»

Aquest dimecres, 'TardeAR' s'ha fet ressò de les primeres declaracions de Juanjo Ballesta, que assegura que tot és «mentida» i que ell «està tranquil». A més, és molt optimista sobre això i creu que tot es resoldrà a favor seu: «Se solucionarà. Vosaltres em coneixeu». Finalment, aclareix que tot el que hagi de dir ho dirà al jutjat: «No tinc res més a dir».