Primer pla d'Alejandra Rubio amb rostre neutre al lliurament del Premi BMW

Alejandra Rubio revela si la seva àvia coneixia els secrets d'Edmundo Arrocet

La neta de María Teresa Campos ha parlat de les suposades infidelitats d'Edmundo

Les declaracions d'Edmundo Arrocet sobre la seva relació, de sis anys, amb María Teresa Campos, continuen sent centre de polèmica. La seva versió d'haver estat el «cuidador nocturn» de la presentadora i haver estat al seu costat incondicionalment durant la relació eren qüestionades. Especialment, davant dels rumors de les seves presumptes infidelitats.

Aquest cap de setmana, al programa 'Fiesta', el paparazzi Raúl García ensenyava a la seva neta, Alejandra Rubio, imatges de l'humorista preses al famós piset de Bigote. En aquestes, presumptament, apareixeria en companyia d'altres dones.

Les «proves» de les suposades infidelitats d'Edmundo Arrocet

«Tinc unes imatges que no s'han vist mai i us les ensenyaré, perquè vegeu amb els vostres ulls Edmundo Arrocet», començava dient el paparazzi. «I comproveu que la suposada persona de confiança de María Teresa Campos era coneixedora dels fets», afegia, assenyalant Gustavo Guillermo.

Captura de 'Fiesta' amb Alejandra Rubio asseguda mirant un mòbil el 8 d'octubre de 2023
Alejandra Rubio descobreix les «proves» de les suposades infidelitats d'Edmundo. | Mediaset

Davant d'aquesta informació, el col·laborador del programa, Aurelio Manzano, assegurava que María Teresa no només hauria conegut l'existència d'aquestes fotografies. Sinó que a més hauria pagat una gran quantitat de diners perquè no es publiquessin. Aleshores, es va posar sobre la taula la qüestió de si María Teresa coneixia o no els secrets d'Edmundo Arrocet.

Carmen Borrego: «La meva mare de ximple, res»

La seva filla, Carmen Borrego, assegurava a 'Vamos a ver' que la seva mare era conscient de tot el que passava, de les presumptes infidelitats d'Edmundo. I de les fotografies que van aparèixer amb la seva suposada amant, Gema Serrano.

Imatge de Carmen Borrego, amb rostre seriós i trist, al plató de 'Vamos a ver' parlant sobre Edmundo Arrocet, exparella de la seva mare, María Teresa Campos
Carmen Borrego parla de les infidelitats d'Edmundo. | Mediaset

«La meva mare de ximple i pobreta la senyora gran que l'ha enganyada aquest senyor, res», va dir la menor de les Campos.

Una versió que ha volgut matisar la seva neboda, Alejandra Rubio. La filla de Terelu Campos ha contradit la seva tieta, en la seva intervenció a 'Así es la vida'. «És clar que la meva àvia era una dona molt intel·ligent, però estava molt enamorada. Jo sé que la meva àvia no en sabia res, aleshores no entenc el que diu la meva tieta», ha afirmat.

Alejandra Rubio: «La meva àvia no era una consentidora»

«Les portades van sortir i la meva àvia estava en un bon moment, era una bona època on la meva àvia estava bé. Però que sabés tot el que hi havia al darrere, això no és així, ningú no li ho ha dit. La meva àvia no era conscient de tot el que passava», afegia.

A més, ha confirmat que havia parlat amb la seva mare, Terelu Campos, per poder donar la seva opinió, amb criteri, sobre la relació de la seva àvia amb Edmundo Arrocet.

«Ningú, que jo sàpiga, va parlar amb ella per explicar-li el que realment hi havia. Vull deixar clar que la meva àvia no era una consentidora», ha conclòs Alejandra Rubio. Segons la seva neta, la presentadora tenia sospites, però no certeses sobre aquestes presumptes infidelitats.

Finalment, la col·laboradora ha volgut aclarir que és el xòfer de la seva àvia, Gustavo, qui té totes les respostes. Tanmateix, està segura que ell no era còmplice de les suposades deslleialtats d'Edmundo.