Judit Mascó

Judit Mascó i el seu dia més especial: fotos precioses molt ben acompanyada

La model va publicar a Instagram com va passar el seu dia

Dijous 12 d'octubre va ser un dia festiu a tot el país, ja que era el dia de la hispanitat. Entre desfilades i la presència dels reis, els mitjans estatals van tenir moltes coses a comentar.

Tot i que ahir, va ser un dia especial per un motiu completament diferent. La famosa model catalana, Judit Mascó, va fer anys.

Judit Mascó fa 54 anys

El 12 doctubre és un dia amb opinions molt diferents. Hi ha aquells que celebren la hispanitat amb orgull i altres que denuncien tot allò que hi ha darrere de la festivitat. «Feliç dia del genocidi i l'exportació de la sífilis», va escriure el presentador Jair Domínguez.

Tot i això, hi ha persones que tenen altres motius per celebrar el 12 d'octubre, i no és qüestió ni de pàtria ni d'orgull. Entre ells hi ha Judit Mascó, que ahir va celebrar un any més de vida.

La catalana va bufar les espelmes per celebrar els 54 anys molt a prop dels que estima. La seva  família i els seus companys es van encarregar de felicitar-la i fer del seu dia un dels més especials. Són moltes les felicitacions que Mascó va rebre, entre les quals hi ha la de la seva filla Paula, que va voler recordar com estima a la seva mare.

Captura de pantalla de la història d'instagram de Judit Mascó. És una felicitació de la seva filla Paula amb una imatge de la model quan era jove
La filla de la Judit Mascó, la Paula, la va felicitar pel seu aniversari. | Instagram, @juditmasco

Judit Mascó canvia de cabell

La Judit va passar per la perruqueria abans de celebrar el seu dia més especial. La model es va posar en mans del seu estilista de confiança, Fernando Torrent, que va fer que Judit Mascó lluís encara més rossa: «Retoc de tall i llum post vacacional. Sempre amb molt d'amor i bon humor», va dir ella. És clar que sí, com ha de ser.

Mascó, tota contenta pel canvi de look, va ensenyar als seus seguidors com li quedava aquell ros tan intens. «Està requeteguapa amb aquest tall i el color», «però que bé que et queda tot», «guapíssima i elegant», són alguns dels comentaris que ha rebut.

Un aniversari 2x1

Judit Mascó es va reunir amb la família per celebrar el seu aniversari. El millor de tot? Que va ser una doble celebració. Judit va publicar a Instagram una imatge amb un pastís i dos números, indicant que també era l'aniversari de la seva mare. Mentre que la Judit Mascó bufava les espelmes de 54, la seva mare bufava les de 79. Que bonic!

«Avui, menjar familiar compartint pastís amb la meva mare i els molt graciosos han girat els números i per una estona eren 45», ha publicat la model. Siguin 45 o 54, Judit Mascó llueix increïble. I quin millor regal que poder bufar les espelmes amb la teva mare al costat!