Imatge primer pla de Cesc Escolà somrient al fesTVal de Vitòra, el setembre de 2023

El drama desconegut de Cesc Escolà, professor d''Operación Triunfo': «No estic bé»

Cesc Escolà és l'entrevistat aquest divendres a 'El matí de Catalunya Ràdio'

Cesc Escolà va ser el professor de fitness d''Operación Triunfo' a TVE. Aquest divendres, el manresà ha passat pel micròfon de Catalunya Ràdio per sincerar-se com mai.

Cesc Escolà explica detalls de la seva vida

Cesc Escolà ha fet una entrevista per a 'El matí de Catalunya Ràdio' d'allò més personal. L'entrevistat ha aprofitat la plataforma per a promocionar la seva pròpia empresa d'entrenament en línia.

Un treball amb què l'entrenador es veu obligat a mantenir-se actiu a les xarxes socials, així com de crear contingut creatiu gairebé diàriament. Per aquesta mateixa raó, reconeix que li costa força desconnectar de la feina.

Cesc Escolà també s'ha sincerat sobre certs aspectes de la seva vida personal, revelant la rutina diària a la cual se sotmet per aconseguir el físic que té: «Quan era petit, menjava el que volia fins que no poder més. Ara em cuido molt tot i també surto amb els amics i bec, però quan estic amb la meva rutina, intento fer-ho tot bé. Sóc molt presumit. M'agrada la moda i cuidar-me la pell».

Cesc Escolà es va fer una operació estètica

A més, recentment l'entrenador ha passat per quiròfan per fer-se una operació estètica al nas. «A les fotos tenia complex d'un perfil de la meva cara. No ho suportava», ha reconegut. D'aquesta manera, Escolà va decidir posar punt final a aquest complex i ara està més content amb el seu aspecte.

Tot i que mentre feia de professor a 'Operación Triunfo', Cesc va voler solucionar-ho a curt termini posant-se àcid hialurònic. «Se'm va inflar el nas com una patata i ple de blaus.  Em vaig haver de maquillar i no es va enterar ningú», ha confessat.

Al cap d'un temps, l'entrenador es va posar a les mans de la reputada Clínica Planas de Barcelona per fer-se una rinoplàstia: «La majoria de gent que s'opera, ho amaga i ho veu com un tabú, però jo no tinc cap problema. La meva personalitat és la mateixa» .

Tot i que se sent molt millor amb ell mateix, Cesc Escolà ha reconegut que no està en el seu millor moment. «Porto una temporada que no estic bé. M'estic creant una autoexigència molt forta, em poso molta pressió i això es transforma en ansietat . És una 'putada' perquè no descanso tranquil i em costa adormir-me», ha assegurat.

«No puc estar perfecte tots els dies de l'any. Si no em pressionés tant estaria més tranquil. He he d'anar treballant...», ha reflexionat.