Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Almudena Cid amb cara seriosa durant l'esdeveniment de La Lliga a Madrid a l'octubre de 2023

Almudena Cid fa un pas important per allunyar-se de Christian Gálvez

Almudena Cid comença una nova vida lluny de Madrid

Almudena Cid està més que disposada a demostrar que ja ha passat pàgina amb Christian Gálvez. I és que la gimnasta es presenta com una dona feliç i renovada que, a més a més, vol començar una nova vida.

D'aquesta manera, fa només uns dies confessava la decisió que havia pres d'abandonar Madrid després de més d'una dècada i construir-se casa seva a Vitòria. Allà, Almudena podrà estar a prop de la seva família i els seus amics de sempre, que no li han soltat la mà en els seus pitjors moments.

Almudena Cid, amb rostre neutre, asseguda en un sofà groc al programa 'Joaquín, el Novato'
Almudena Cid ho passava realment malament amb el seu divorci. | Atresmedia

«Ja tinc les escriptures de la meva parcel·la», presumia orgullosa. Sens dubte, un gran pas per poder construir la seva nova vida, encara que tampoc no abandonarà Madrid de manera definitiva. I és que a aquesta ciutat té el seu lloc de treball, encara que és conscient que «les actrius no tenim feina permanentment i l'escriptura la puc desenvolupar des de casa meva».

Justament per això, tindrà la sort de poder viure a Vitòria i moure's a altres parts d'Espanya, com ja ha planejat fer. Una forma també de trencar qualsevol vincle amb el seu passat i el seu ex, Christian Gálvez, que ben aviat es convertirà en pare amb Patricia Pardo.

Christian Gálvez fent un petó a la galta a Almudena Cid
Almudena Cid i Christian Gálvez van estar casats onze anys. | @almudenacid, Instagram

Almudena Cid decideix mudar-se lluny de Madrid

Sentimentalment, a Almudena tampoc li va gens malament, ja que sembla haver recuperat la il·lusió amb Gerardo Berodia. La parella, que ha portat la seva relació amb la màxima discreció durant aquests últims mesos, ha deixat veure la gran complicitat que hi ha entre ells i com estan d'units.

Per sort, Gerardo reunia totes les qualitats que la gimnasta buscava en un home, sobretot perquè li ha costat molt tornar a confiar-hi.

Almudena Cid i Gerardo Berodia rient mentre passegen per un centre comercial de Madrid
Almudena Cid és molt feliç amb la seva nova relació. | Europa Press

«Ara em costa molt dir que ja tinc una relació perquè, en aquests moments, estic col·locant la meva vida i col·locant-me al mapa. En una parella ara el que busco és transparència i comunicació», assegurava sobre això.

«Jo el que noto ara és que, si estic malament, ho dic. No m'ho empasso ni ho evito», explicava sobre els canvis que havia experimentat. «Sentir que, si un dia em confonc perquè m'he organitzat malament, ho vegi com una cosa anecdòtica i en puguem riure. Només demano no viure en tensió». I, sens dubte, l'exfutbolista li ha donat aquesta pau que tant buscava.