Muntatge de fotos de la infanta Cristina en primer pla mirant a càmera i en segon pla Iñaki Urdangarin passejant amb Ainhoa Armentia, amb un fons de bitllets de 500 €

Destapen què fa la infanta Cristina amb l'entorn d'Ainhoa Armentia

La infanta Cristina podria estar darrere del retard a la signatura del divorci, per tal que Iñaki i Ainhoa no refermin la seva història d'amor

Sembla que el divorci entre la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin no arriba. Tot i que s'esperava que abans d'acabar l'any arribés, això encara no ha passat. De moment, es desconeix en quin punt es troba la parella, però tot apunta que tot està paralitzat.

Segons han destapat des d'En Blau, això podria ser una estratègia que estaria duent a terme la infanta Cristina. D'aquesta manera, aconsegueix retardar-ho tot, evitant que Iñaki i Ainhoa, el seu nou amor, refermin la seva relació.

Tal com van avançar fa mesos des de Vanitatis, la filla del rei emèrit es mostra molt reticent que els seus fills coneguin l'advocada. La infanta Cristina no vol, suposadament, que l'entorn d'Ainhoa estableixi massa vincles amb els fills. De moment, només Pablo Urdangarin ha conegut Ainhoa Armentia. Va ser durant un dels seus partits d'handbol, i va passar de la manera més imprevista.

El divorci entre la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin segueix en stand-by

En un primer moment, s'esperava que amb l'arribada de la majoria d'edat d'Irene Urdangarin, al juny, el divorci es portés a terme. No obstant això, van passar els mesos i no hi arribava cap novetat.

Primer pla de la infanta Cristina seria amb els cabells recollits arribant a un hotel de Ginebra
La infanta Cristina i Iñaki no han arribat a firma el divori | Europa Press

Alhora, es filtraven els detalls de l'acord del divorci, on Iñaki Urdangarin surt molt ben parat. Segons es va comentar fa uns mesos, l'exduc de Palma rebria una pensió vitalícia de 25.000 euros. Això estaria pensat sobretot per mantenir el mateix estatus que tenen els fills amb el sou de la infanta Cristina. Recordem que la filla de l'emèrit té un sou que frega els 300.000 euros anuals.

Això sí, amb la firma del divorci, Iñaki Urdangarin també perdria el dret a tenir els guardaespatlles. Sembla que tant la infanta com l'exhandbolista estaven d'acord amb aquests termes, però la rúbrica no s'ha produït. Segons es planteja ara, això tindria més a veure pel costat personal.

No cal dir que per a la infanta Cristina va ser tot un cop conèixer que el seu encara marit havia recuperat la il·lusió per l'amor amb Ainhoa Armentia. A més, tal com va avançar la periodista Silvia Taulés per a Vanitatis, la infanta Cristina no aprovava del tot que els seus fills estrenyés la relació amb la nova parella d'Iñaki.

Per això, per tal que això no es produeixi i segons confirma En Blau, la infanta Cristina estaria també darrere d'aquest retard a la firma.

Ainhoa Armentia només coneix Pablo Urdangarin

Com ja hem esmentat anteriorment, Ainhoa Armentia només ha conegut Pablo Urdangarin. L'advocada encara no hauria conegut la resta de fills d'Iñaki Urdangarin. Tot i que semblava que aquest Nadal seria el moment, això tampoc ha passat.

Primer pla de Pablo Urdangarin mirant cap a un costat
Pablo Urdangarin sí que ha conegut la parella del seu pare | GTRES

Iñaki va passar la nit de Cap d'Any amb els seus fills i van acomiadar l'any junts, però Ainhoa Armentia no hi va ser present. Per això, tant l'advocada i l'exduc de Palma són els primers interessats que arribi la firma tan anhelada del divorci.