Primer pla de María Patiño amb rostre indignat a 'Sálvame'

La contundent reacció de María Patiño quan li pregunten per la paternitat del seu fill

María Patiño té clar que hi ha certs límits que no pensa consentir i una de les prioritats és protegir el seu fill

María Patiño fa molts anys que és al candeler mediàtic i sap que, estar en aquesta posició, també la converteix en la diana de centenars de comentaris a les xarxes socials. La presentadora ja té la pell d'acer contra certes crítiques cap a la persona, però hi ha límits que no pensa consentir.

La periodista té molt clar que, malgrat que sigui un personatge amb exposició pública, el seu fill no. Per això, està disposada a protegir-ho. María tenia una reacció contundent davant d'un comentari rebut a les xarxes socials que parlava sobre la paternitat del seu fill. La periodista no dubtava a anunciar que havia pres mesures legals sobre això.

María Patiño fa un pas endavant i surt en defensa del seu fill

L'anonimat de les xarxes socials permet que molts usuaris s'emparin en això per llençar missatges d'odi, insults o amenaces amb total impunitat. Són moltes les cares conegudes que han patit aquest tipus d'actuacions per part de certs usuaris.

Primer plànol de María Patiño presentant Socialité a Telecinco aquest diumenge 5 de novembre
María Patiño reacciona de forma contundent davant d'un missatge que atacava el seu fill | Mediaset

Aquesta vegada, María Patiño ha fet un pas endavant i ha anunciat que ha pres mesures legals contra l'últim missatge que ha rebut. "Tu sí que estàs frustrada per no poder dir qui és el pare del teu fill, que si ho dius...", escrivia un usuari.

Després de rebre el comentari, María Patiño confirmava que havia denunciat aquest comentari que atrevia a parlar de la paternitat del seu fill, que és anònim i no pertànyer al món mediàtic. "Això està denunciat", assegurava a la xarxa social de X.

María Patiño sempre ha tingut una màxima, i és que mai no sobreexposaria el seu fill davant els mitjans de comunicació. La periodista ha estat molt hermètica pel que fa a la seva vida privada. Tot i això, en comptades ocasions, María s'ha sincerat amb els espectadors sobre com va ser mare i compaginar-ho amb la seva carrera.

María Patiño va relatar com va ser criar el seu fill Julio

Molt poques vegades, María Patiño ha parlat sobre el seu fill, però quan ho ha fet, sempre s'ha notat l'emoció i els sentiments en les seves paraules.

Captura de 'Superlativas' amb María Patiño com a convidada
María es va sincerar sobre com va ser criar el seu fill | YouTube, Superlativas

Va ser en una entrevista per a Lecturas on assegurava que quan va ser mare va decidir protegir el seu fill per sobre de tot. "Una de les coses que em vaig prometre a mi mateixa quan vaig decidir ser mare és que tenia una obligació per sobre de totes, i aquesta era protegir-ho", confessava.

María va comptar amb el suport dels seus pares per a la criança del seu fill a la seva Sevilla natal, ja que ella era a Madrid, apostant per la seva carrera periodística. Sobre això, la presentadora també es va sincerar a la revista anteriorment citada. "Soc una persona que no ha estat casada i m'ha estat molt difícil, per no dir impossible, conciliar la meva feina amb l'educació del meu fill", confessava.