Muntatge de les cares de Jesulín de Ubrique i Belén Esteban

El motiu darrere de la separació entre Belén Esteban i Jesulín de Ubrique

Belén Esteban ha decidit desenterrar la destral de guerra i el conflicte torna a prendre forma

Sembla que la polèmica torna a estar servida després de les incendiàries publicacions de Belén Esteban, on molts mitjans apunten a un clar dard cap a Jesulín de Ubrique. La de Paracuellos s'ha cansat de certs comentaris i especulacions, i ha donat un cop clar a la taula a través d'Instagram.

La guerra entre Belén Esteban i la família Janeiro mai arribarà al final, i la destral de guerra torna a estar desenterrada. L'última vegada que La Esteban es va pronunciar sobre Jesulín de Ubrique va ser al plató de Sálvame ja fa un temps. Va ser llavors quan la televisiva va haver de fer front a uns antics enregistraments del destre.

Durant aquella complicada tarda al programa vespertí de Telecinco, la tensió va tornar a estar més present, deixant fins i tot entreveure el motiu pel qual Jesulín va decidir separar-se de Belén.

Jesulín de Ubrique i Belén Esteban: la història de mai acabar

Per parlar sobre aquest episodi, on va tornar a prendre força el motiu pel qual Belén i Jesulín es van separar, cal remuntar-se al 2019. Va ser llavors quan Diego Arrabal va portar a Sálvame unes cintes on Jesulín se sincerava sobre la seva separació amb Belén.

Muntatge de fotos de primer pla de Jesulín de Ubrique i el seu ex, Belén Esteban, tots dos amb rostre somrient
Uns enregistraments de Jesulín van obrir la caixa dels trons el 2019 | España Diario

L'extorer reconeixia en aquest enregistrament que ell no havia fet fora a Belén de casa seva, malgrat ser la versió contrària la que ha mantingut la televisiva durant anys. Encara que Belén va intentar mantenir la calma, la veritat és que no va poder evitar deixar-se portar per la tensió. "Que no em provoquin, que es pot liar", va deixar anar en aquell moment.

"Jo també tinc proves que mai s'han tret, i no tinc la culpa de tot sempre. Parleu, però la veritat… jo callo per ella, perquè tinc molt", confessava.

Tot i que el que més va sorprendre d'aquells enregistraments va ser l'episodi que va narrar Jesulín i que no es va arribar a emetre al complet. "Un dia em va llençar...", se sentia dir a Jesulín abans de tallar.

Davant d'aquest episodi, que apunta a ser un dels motius darrere de la seva ruptura, Belén perdia la paciència al programa. "Em sembla vergonyós. Com pots tenir tant de morro? Si jo hagués fet això, haver-me denunciat. Quina sort tens! No seràs un home a la teva vida", ha sentenciat.

El conflicte segueix

Com hem esmentat anteriorment, ara, la guerra ha tornat a prendre forma. Després de l'aniversari de Jesulín de Ubrique, tant María José Campanario com Julia li van dedicar unes paraules boniques.

Muntatge de fotos de les històries d'Instagram de Belén Esteban pujades el passat 10 de gener de 2024
Betlem llançava un potent comunicat | Instagram, @belenestebanmenendez, catalunyadiari.com

Davant d'això, i després del que han comentat en alguns programes de televisió, com Espejo Público, la de Paracuellos esclatava a les seves xarxes. "Quina sort teniu que no em deixen parlar, però sabeu que el que val la pena és la paraula AMOR, cosa que no en teniu cap de vosaltres..." ha començat explicant.

A més, la televisiva llançava un contundent avís a les seves stories. "Si parlés, no podríeu sortir al carrer de vergonya que us donaria", sentenciava. Tot i això, ha deixat clar que no parlarà i que "calladeta em val més la pena". Arribarà algun dia a signar la pau?